Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar'a Rusya'dan sürpriz talip - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar'a Rusya'dan sürpriz talip

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken, Rus ekibi Spartak Moskova'nın Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi. Beşiktaş'ın Aboubakar için 6 milyon euro bonservis talep ettiği belirtildi.

09.08.2023 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktı. Rus ekibi Spartak Moskova'nın Kamerunlu golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.

BEŞİKTAŞ'IN TALEBİ 6 MİLYON EURO

Sport24.ru sitesinde yer alan habere göre; Spartak Moskova, Vincent Aboubakar'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. Beşiktaş'ın ise deneyimli santrfor için Rus ekibinden 6 milyon euro bonservis talep ettiği ifade edildi.

GEÇEN SEZON ŞOV YAPTI

Geçen sezon ara transfer döneminde Beşiktaş'a imza atan Aboubakar, siyah-beyazlı takımla çıktığı 28 maçta 17 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Beşiktaş\'ın golcüsü Aboubakar\'a Rusya\'dan sürpriz talip

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar'a Rusya'dan sürpriz talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hamit Gündoğdu: Eldeki bütün yetenekleri satın ama Lig başlayınca da ağlamayın... Beşiktaş seyircisinin tepkisinede hazır olun... 40 1 Yanıtla
  • Emrah Y.: çok merak ediyorum verseler yerine kimi alacaklar o paraya ? 33 1 Yanıtla
  • Cemal Hekim: Malum ABOUBAKAR parayi cok sever son sezonunda istedigi ucreti alamayinca sozlesmede arabistana gitmişti o sene hiç oynamamıştı jimnastik kulübü elini çabuk tutmalı maaşa zam yapmazsa gider bak:))) 11 5 Yanıtla
  • Hakan Demirel: Aklınızın ucundan bile gecirmen böyle bitane daha varmı turkiyede 5 0 Yanıtla

Advertisement