Taraftarlar kahrolacak! Kartalın prensine Yunanistan'dan talip - Son Dakika
Spor

Taraftarlar kahrolacak! Kartalın prensine Yunanistan'dan talip

Taraftarlar kahrolacak! Kartalın prensine Yunanistan\'dan talip

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldız futbolcusu Kevin N'Koudou'ya Yunanistan'ın köklü kulüplerinden AEK'nın talip olduğu ve oyuncunun menajeriyle de iletişime geçildiği öğrenildi. Beşiktaş'ta istenilen performansı bir türlü gösteremeyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu yıldız oyuncu için yeni sözleşme imzalanmaması halinde siyah-beyazlı yönetimin bu transfere onay vermesi bekleniyor.

12.12.2022 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'a geldiği günden beri istenilen performansı sergileyemeyen ve beklentilerin oldukça altında kalan Kamerunlu yıldız futbolcu Kevin N'Koudou'ya Yunanistan ekiplerinden AEK'nın talip olduğu iddia ediliyor. Oyuncu ve menajeriyle deiletişime geçtiği öğrenilen Yunan ekibinin yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

2019-20 sezonunun başında 4 milyon Euro karşılığında Tottenham'dan Beşiktaş'a transfer olan yıldız futbolcu, kendisinden istenilen performansı veremeyerek Beşiktaş yönetimini ve taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Sezon sonunda da sözleşmesi sona erecek futbolcunun Beşiktaş ile yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

KONTRAT YENİLENMEYECEK

Kara Kartalın sezon sonu sözleşmesi bitecek Kamerunlu sol kanat oyuncusu ile kontrat yenilemeyeceği iddia edilmişti. Beşiktaş, 27 yaşındaki oyuncuyu 22 Ağustos 2019'da İngiliz ekibi Tottenham'dan %50'sine 4.5 milyon Euro ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Taraftarlar kahrolacak! Kartalın prensine Yunanistan'dan talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement