Beşiktaş, Yeni Transferlerini Basına Tanıttı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Yeni Transferlerini Basına Tanıttı

Beşiktaş, Yeni Transferlerini Basına Tanıttı

Beşiktaş'ın yeni transferleri Sosa, Demba Ba, Motta, Gökhan Töre ve Cenk Tosun, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden düzenlenen imza töreninde soruları yanıtladı Sosa: "Beşiktaş'ın adını ilk duyduğum gün, burada oynamaya karar verip, büyük bir istekle geldim" Demba Ba: "Beşiktaş'tan başka bir kulübe gitseydim, böyle bir onuru yaşayamayacaktım" Motta: "Artık şampiyonluk vakti geldi" Gökhan Töre: "Benim için ilk günden beri çok çaba harcandı.

04.09.2014 16:48

Beşiktaş'ın yeni transferleri Jose Ernesto Sosa, Demba Ba, Ramon Motta, Gökhan Töre ve Cenk Tosun, düzenlenen imza töreninde, basın mensupları ile taraftarların sanal ortamdan ilettiği soruları yanıtladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda açıklamalarda bulunan oyunculardan Sosa, Beşiktaş'a transfer olduğu için son derece mutlu olduğunu belirterek, siyah-beyazlı kulübe çok büyük bir istekle geldiğini kaydetti.

"Beşiktaş'ın adını ilk duyduğum gün, burada oynamaya karar verip büyük bir istekle geldim" diyen Arjantinli oyuncu, "Bana, 'dünyanın en iyi taraftarı burada' dediklerinde, bir Arjantinli olarak çok büyük bir beklentiye girdim. Taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Büyük bir takıma geldiğimin farkındayım. Çalışarak en yakın zamanda alışma sürecini atlatıp elimden geleni vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sosa, geride kalan sezonda kiralık olarak forma giydiği İspanyol ekibi Atletico Madrid'in de kendisini transfer etmek istediğini hatırlatarak, "Bir seçim yapmam gerekiyordu, tercihimi buradan yana kullandım. Atletico Madrid'deyken Arda Turan ile de konuştum. Kulüp ve şehir hakkında çok güzel şeyler söyledi" diye konuştu.

Sosa, saha içerisinde hangi bölgede daha fazla verimli olabileceği ile ilgili soruyu, "Alt yapıda futbola başladığım ilk günden bu yana hep '10 numara' pozisyonunda oynadım. Daha sonra tanıştığım bazı hocalarım kenarlarda da oynamamı istediler, ben de oynamayı öğrendim. Fakat saha içinde kendimi en iyi hissettiğim bölge, 10 numara pozisyonu" şeklinde yanıtladı

Ba: "Büyük şeyler kazanacağız"

Siyah-beyazlı kulübün ses getiren transferi Demba Ba, Beşiktaş forması giyecek olmanın kendisi için çok büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş'a kazanmaya geldiğini vurgulayan Ba, "İnanıyorum ki arkadaşlarımla beraber, bu kulüp için çok büyük şeyler kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Kronik sakatlığının olup olmadığı sorusunu, "Bunu söyleyenler, son 4-5 yıldır oynadığım maçlara ve attığım gollere baksın" sözleriyle cevaplayan yıldız futbolcunun, "Beşiktaş'tan başka bir kulübe gitseydim, böyle bir onuru yaşayamayacaktım" ifadesi, basın mensuplarından alkış aldı.

Motta: "Artık şampiyonluk vakti geldi"

Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden bonservisi alınan Motta, Beşiktaş'ta uzun yıllar geçirmek istediğini belirtip, "Artık şampiyonluk vakti geldi" şeklinde konuştu.

Bonservisi Rus ekibi Rubin Kazan'dan alınan Gökhan Töre ise "Bütün Beşiktaş camiasına, başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkürler. Kaldığım için çok mutluyum. Burası çok büyük bir camia. Taraftar olarak da çok coşkulu. Benim için ilk günden beri çok çaba harcandı. Geri döneceğimi biliyordum" ifadelerini kullandı.

Cenk: "Şampiyonluk bizim için de çok önemli"

Siyah-beyazlı takımın genç golcüsü Cenk Tosun, Beşiktaş formasını terletme fırsatı bulduğu için  çok şanslı olduğunu kaydederek, transferinde emeği geçen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Slaven Bilic'e teşekkür etti.

Şampiyonluklar ve kupalar kazanmak istediğinin altını çizen Cenk, "İnşallah burada güzel şeyler başaracağız. Taraftarlardan çok güzel mesajlar alıyorum, kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar bizim için itici güç. Süleyman Seba Sezonu'nda şampiyonluk, bizim için daha önemli. Mersin İdman Yurdu deplasmanında, saha şartları çok kötü olunca ister istemez moral olarak düştük ama taraftarımızın desteği bizi topladı. Onlara her daim ihtiyacımız var" diyerek açıklamalarını noktaladı.

- İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Yeni Transferlerini Basına Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement