Beyza Arıcı: "Kulübümüze Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici" - Son Dakika
Spor

Beyza Arıcı: "Kulübümüze Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici"

- Beyza Arıcı: "Kulübümüze Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici" Eczacıbaşı'nın başarılı oyuncusu Beyaz Arıcı, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktıkları için mutluluğunu paylaşırken, "Tekrar kulübümüze, Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici, güzel bir durum" dedi.

12.04.2023 21:41  Güncelleme: 21:51

- Beyza Arıcı: "Kulübümüze Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici"

İSTANBUL - Eczacıbaşı'nın başarılı oyuncusu Beyaz Arıcı, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktıkları için mutluluğunu paylaşırken, "Tekrar kulübümüze, Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici, güzel bir durum" dedi.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'yı 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Müsabakanın ardından İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan Beyza Arıcı, "Deplasmanda ilk maçı 3-2 kaybettik. İstediğimiz performansı gösterememiştik. Bugün burada 3-0 net bir skorla finale adımızı yazdırdık. Tekrar kulübümüze, Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici, güzel bir durum" ifadelerini kullandı.

İlk maçta istedikleri performansı gösteremediklerini ve bu maça iyi hazırlandıklarını aktaran Beyza, sözlerini şöyle tamamladı: "İlk maçta hem blok defans anlamında hem diğer konularda gerçekten çalıştık. Burada neler yapmamız gerektiğini, bunlara odaklı geldik. Yaptığımız şeyleri daha iyi daha kaliteli yapmaya çalıştık. Bu da 3-0 net skoru getirdi."

Beyza Arıcı: "Kulübümüze Şampiyonlar Ligi Finali\'ni getirmek gurur verici"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beyza Arıcı: 'Kulübümüze Şampiyonlar Ligi Finali'ni getirmek gurur verici' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement