Boateng: Weidenfeller ile Konuşamadım - Son Dakika
Spor

Boateng: Weidenfeller ile Konuşamadım

Boateng: Weidenfeller ile Konuşamadım

Schalke'nin 26 yaşındaki orta sahası, Dortmund maçının ardıdan eski takım arkadaşını görmeden gitmeyi tercih ettiğini belirtti.

27.10.2013 16:44

Kevin-Prince Boateng, Dortmund'un Schalke'yi 3-1 yendiği maç sırasında penaltı kurtaran Dortmund kalecisi Roman Weidenfeller ile maçın ardından görüşmeye yüzü olmadığını söyledi.

Bu maçta hakem Knut Kircher, Schalke lehine penaltı vermiş ama 26 yaşındaki Ganalı oyuncu bu penaltıyı gole çevirememişti.

Boateng verdiği demeçte, "Penaltı tabiki de aklımda. Yanlış tercih yaptım. Maçtan sonra gerçekten Roman ile görüşmek istedim ama onu görmeye yüzüm olmadı." şeklinde konuştu.

Schalke'nin orta saha oyuncusu açıklamalarına, "Eğer penaltı gol olsaydı, maç yüzde 100 farklı olurdu. Hataların büyük bir kısmını Dortmund yaptı." sözleri ile devam etti.

26 yaşındaki oyuncu 2009 senesine Dortmund'da kiralık olarak forma giymişti. Weidenfeller eski takım arkadaşının kendisi ile karşı karşıya gelmesinden dolayı baskı hissetmiş olabileceğini düşündüğünü belirtti.

33 yaşındaki kaleci yaptığı açıklamada, "Eski takım arkadaşlarınıza karşı oynamak her zaman zordur." ifadelerini kullandı.

Bundesliga'nın 10. haftasında Veltins Arena'ya konuk olan Dortmund, Aubameyang, Nuri ve Blaszczykowski'nin attığı goller ile Schalke'yi 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Boateng: Weidenfeller ile Konuşamadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement