Brezilya Basını: Ramon Motta Her Gece Başka Kadınla Birlikte Oluyor - Son Dakika
Spor

Brezilya Basını: Ramon Motta Her Gece Başka Kadınla Birlikte Oluyor

Brezilya Basını: Ramon Motta Her Gece Başka Kadınla Birlikte Oluyor

Liverpool maçında yaptırdığı penaltıyla tepki çeken Beşiktaşlı Ramon Motta için Brezilya basını, "Eşi kendisine dava açtı ve 'Her gece başka kadınla birlikte oluyor' dediğini yazdı.

20.02.2015 16:23  Güncelleme: 16:31

Liverpool maçında geceye damga vuran hareketi yapan Ramon Motta son dönemdeki kötü performansıyla dikkat çekiyor. İngiltere'deki maçta 84. dakikada penaltıya sebebiyet veren oyuncu gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü, rövanşta takımını yalnız bıraktı.

Daha önce başka maçlarda da penaltıya sebebiyet veren Brezilyalı oyuncu, son haftalarda düşen formuyla ilgi konusu oldu. Brezilyalı futbolcunun düşüşündeki asıl nedenin ise psikolojik faktörlerle alakalı olduğu ortaya çıktı.

"HER GECE BAŞKA KADINLA BİRLİKTE OLUYOR"

Brezilya basını tarafından geçtiğimiz haftalarda gündeme getirilen, eski eşinin oyuncuya dava açtığı haberlerinin ve kendisiyle ilgili kullandığı " İstanbul'da her gece başka bir kadınla oluyor. O Türkiye'de büyük paralar kazanırken, 2 yaşındaki kızımız burada kendisinden gelecek parayı bekliyor." ifadelerinin futbolcunun moralini oldukça bozduğu belirlendi. Siyah-beyazlı futbolcunun durumu kulüpten yetkililerle de paylaştığı ve "Ailevi sorunlarım var" itirafında bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Brezilya Basını: Ramon Motta Her Gece Başka Kadınla Birlikte Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • METiN YAZAR: Parayi veren düdügü calar 6 1 Yanıtla
  • Eray: bundan türkiyede 50 tane var yabancı hakkı kulanacaksın ve motayı alacaksın bu neyin kafası 5 0 Yanıtla

Advertisement