Teknik Direktör Daum: Beşiktaş Deplasmanına Odaklanacağız - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Daum: Beşiktaş Deplasmanına Odaklanacağız

Teknik Direktör Daum: Beşiktaş Deplasmanına Odaklanacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Daum, "Bu takım 24 saat sevinebilir, taraftarlar da 24 saat sevinebilir. Ondan sonra Beşiktaş'a odaklanacağız." dedi.

12.02.2014 23:18  Güncelleme: 23:42

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, zor bir gruptan lider çıktıklarından dolayı sevinçli olduğunu ifade ederek, takımın ve taraftarların 24 saat sevinebileceğini, ondan sonra Beşiktaş maçına odaklanacaklarını söyledi.

Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, zor bir gruptan lider olarak çıktıklarını belirterek, "Takımım adına sevinçliyim ve onları kutluyorum. Eskişehirspor maçında 89. dakikada aldığımız penaltı pozisyonu olmasaydı, yenilmeden de bu gruptan çıkacaktık. Takımım adına böyle bir reaksiyon gösterdiğimiz için sevinçliyim. Antalyaspor maçında burada tepkiler gördük ve takımımız inanılmaz derecede cevap verdi. Bu baskı altında olan bizim takımımız gerçekten daha da fazla kenetlenmiş gözüküyor. İnanılmaz derecede birlik ve beraberlik var. Benim açımdan bakıldığında işime bakarım. En iyi şekilde çalışmaya ve her şeyimi ortaya koymaya çalışıyorum. Oyunun büyük bölümünde hakimdik. İyi takıma karşı oynadık. Hafta sonunda Trabzonspor'u yenmiş bir takım buraya geldi. Kendi sahamızda 3-0 kazandık bu dengeyi de iyi sağladık. Sahamızda 3 gol attık bu da bizim için mutluluk verici. Takım ve taraftar 24 saat sevinebilir. Ondan sonra tamamen önümüzdeki Beşiktaş deplasmanına odaklanacağız" dedi.

Daum, basın mensuplarının Galatasaray eşleşmesi ile ilgili soruları üzerine, "Bir şey demeyeceğim. Finalde istiyordum. Şimdi imkansız. Artık yarı finalde oynayacağız" cevabını verdi.

İBRAHİM ÖZTÜRK: "BİR HEDEF DOĞRULTUSUNDA GİDİYORUZ"

Karşılaşmayı değerlendiren Bursaspor Kaptanı İbrahim Öztürk, "Türkiye kupasında hedefimiz vardı. Gruplardan lider çıkmak istiyorduk. Bunu gerçekleştirdik. Bugün sahada istediğini uygulayan, hocanın verdiği taktikleri en iyi şekilde yerine getiren bir takım vardı. Bizim için bu çok önemli. Son Antalyaspor maçından sonra moral bozukluğu oldu. Bir hedef doğrultusunda gidiyoruz. Finalde kupayla taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ KUPAYI ALMAK"

Kupayı almak istediklerini belirten Öztürk, şöyle devam etti:

"Sonuçta rakiplerimiz gelecek. Diğer gruptan kim olursa olsun fark etmiyor. Bizim hedefimiz kupayı almak. Bunun için Galatasaray ya da Medical Park Antalyaspor fark etmez. Bizim için önemli olan hedefe ulaşabilmek. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları üzdüğümüz dönemler de oldu. Bugün onlarla bütün olduğumuz zaman başaramayacağımız iş yok. Bugün onların sayesinde çok güzel şey başardık. Yoğun dönemleri en az kayıplarla geçmek istiyoruz. Artık önümüzdeki lig maçlarımıza bakacağız. Bu takım her şeyin bilincinde."

OZAN TUFAN: "YARI FİNALDE RAKİP ÖNEMLİ DEĞİL"

3 puan için mutlu olduklarını söyleyen Bursapsor'un genç futbolcusu Ozan Tufan, "Yarı finalde rakip önemli değil. Bizim hedefimiz kupayı almak. Bu doğrultuda iyi çalışmalar yapıyoruz. Taraftarımızı mutlu ettiğimiz için de sevinçliyiz. İnşallah daha iyi olacak" açıklamasında bulundu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, kendileri açısından mücadelenin iyi geçmediğini ifade ederek, "Maçın bu şekilde sonuçlanmasının en büyük sorumlusu biziz. Arkadaşlarımızın bu kadar yorgun olacağını tahmin etmedik. Kırmızı karttan sonra oyun iyi olan Bursaspor'un hakimiyeti ile geçti. 10 kişi ile elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kupa macerası bu kadarmış. Yarı finale çıkan ve elenen takımları tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Artık ligi iyi mücadele ve oyunla iyi yerlerde bitirmeye çalışacağız" dedi.

EMİN ALADAĞ: "ARTIK LİGE DÖNECEĞİZ"

Kazanmaları gerektiği bir maç olduğunu ifade eden Akhisar Belediyesporlu futbolcu Emin Aladağ, "Ama olmadı. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artık lige döneceğiz. Hakemler hakkında konuşmak istiyorum. Biraz adil davranmaları gerekiyor. Rakibe fazla kart göstermedi. Bize olunca kolay çıkarttı" diye konuştu.

MERTER YÜCE: "AVRUPA KUPALARINA KATILABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Merter Yüce de, geçen hafta Eskişehirspor maçında da aynı hikayeyi yaşadıklarını söyleyerek, "Hakem maçın sonlarında doğru olmayan penaltıyı uydurdu. Buraya gruptan çıkmayı garantilemiş olarak gelebilirdik. Yorgunluk olarak rakip takımla aynı saatte oynadığımız için fazla fark yoktu. Maç içerisinde hakemin tutarsız hareketleri vardı. Taiwo maçın başında Kenan'a dirsek attı. Ona kart gösterebilirdi. Bize en ufak harekette kart gösterdi. Kupa kapandı ama ligde Avrupa kupalarına katılabilmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Daum: Beşiktaş Deplasmanına Odaklanacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement