Bursaspor Genel Kurulunun İptali İçin Açılan Dava Reddedildi - Son Dakika
Spor

Bursaspor Genel Kurulunun İptali İçin Açılan Dava Reddedildi

Bursaspor Genel Kurulunun İptali İçin Açılan Dava Reddedildi

Bursaspor'un 2009 yılında yapılan genel kurulunda bazı kişilerin haksız yere üyeliklerinin iptal edildiği iddiasıyla, 'genel kurulun iptali' ve 'kulübe kayyum atanması' için eski kulüp başkanlarından Recep Günay'ın açtığı dava, bilirkişi raporu...

24.01.2013 13:13

Bursaspor'un 2009 yılında yapılan genel kurulunda bazı kişilerin haksız yere üyeliklerinin iptal edildiği iddiasıyla, 'genel kurulun iptali' ve 'kulübe kayyum atanması' için eski kulüp başkanlarından Recep Günay'ın açtığı dava, bilirkişi raporu dikkate alınarak reddedildi.

Bursa 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde daha önce genel kurulun iptali kararı alınırken, Yargıtay 7'nci Hukuk Dairesi, 'üyeliklerin iptali tek başına genel kurulun iptali için yeterli gerekçe değildir' diyerek, başka kanıtlar olup olmadığının araştırılmasını istedi.

Yargıtay kararının ardından Bursa 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yeniden görüşülen davanın bugünkü duruşmasına, Bursaspor eski başkanlarından Recep Günay ve avukatı Yücel Akgül, davalı Bursaspor Kulübü avukatlarından Jale Demir ve avukat Öztürk Yazıcı katıldı.

2009 yılı ve öncesine ait karar ve harcama defterlerinin incelenerek bilirkişi tarafından rapor hazırlandığı ve defterlerin usule uygun olarak düzenlendiğinin tespit edilmesi üzerine, mahkeme genel kurulun iptali ve kulübe kayyum atanması taleplerini reddetti. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Genel Kurulunun İptali İçin Açılan Dava Reddedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement