Bursaspor, Kırklarelispor maçı sonrası PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Kırklarelispor maçı sonrası PFDK'ya sevk edildi

Bursaspor, Kırklarelispor maçı sonrası PFDK\'ya sevk edildi

Bursaspor, Kırklarelispor maçında taraftarının tezahüratı ve talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Bursaspor'un çirkin ve kötü tezahüratı ile talimatlara aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

15.11.2023 09:41  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, 3-0 mağlup olduğu Kırklarelispor maçı sonrası taraftarının tezahüratı ve talimatlara aykırı hareketleri sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bursaspor Kulübü'nün 12.11.2023 tarihinde oynanan Kırklarelispor - Bursaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve 2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/6 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor, Kırklarelispor maçı sonrası PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement