Bursaspor'un Hücum Hattını Batalla ve Belluschi Yönetiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Hücum Hattını Batalla ve Belluschi Yönetiyor

Bursaspor\'un Hücum Hattını Batalla ve Belluschi Yönetiyor

Bursaspor'un iki Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla ve Fernando Belluschi, yeşil-beyazlı takımın hücum hattını yönetiyor.

19.11.2012 10:06

Bursaspor'un iki Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla ve Fernando Belluschi, yeşil-beyazlı takımın hücum hattını yönetiyor.

Yeşil-beyazlı ekibin sezon başı kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız Fernando Belluschi'nin takıma kısa sürede uyum sağladığı gözlenirken, özellikle bir diğer Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla ile de uyumu dikkat çekiyor.

Şilili golcü Sebastian Pinto'nun form düşüklüğü ve sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalmasıyla yeşil-beyazlıların hücum yükünü Batalla-Belluschi ikilisi çekiyor. Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında oynadığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında penaltı atışını gole çevirerek ligdeki gol sayısını ikiye çıkaran Belluschi, iyi bir performans sergiliyor. Spor Toto Süper Lig'in en iyi 10 numarası olarak lanse edilen Batalla ise, 5 gol 6 asistlik performans ile taraftarlarını mest etmeye devam ediyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Hücum Hattını Batalla ve Belluschi Yönetiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement