Bursaspor'un Kadrosu Netleşti! - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Kadrosu Netleşti!

Bursaspor\'un Kadrosu Netleşti!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin çiçeği burnunda ekibi Bursaspor Esports, 16 Haziran Cumartesi açılış müsabakasıyla başlayacak olan ligde mücadele edeceği League of Legends kadrosunu duyurdu.

07.06.2018 18:20

Emir Soysal/ Skorer

Bilindiği üzere geçtiğimiz Nisan ayında duyurusu yapılmış olan ve Bursaspor ile Rockville Teknoloji arasındaki işbirliği neticesinde kurulan Bursaspor Esports, Macro Maniacs'ın Şampiyonluk Ligi Slotunu satın alarak League of Legends sahnesine adım atmıştı.

Kadrosunun neredeyse tamamını yeni simalardan oluşturan ekip, Üst koridor pozisyonu için Ragner ile anlaşırken, Ormancı için Sırp Ormancı Stefan ile anlaşma sağladı. Orta koridor için ise kariyerinde daha önce KlikTech ve AGO Gaming gibi takımların formalarını giyen bir başka Sırp oyuncu Milica'ya yer verildi. Bursaspor Esports, son olarak Alt koridor ikilisi için Nişancı pozisyonunda Twitch canlı yayınları ve Youtube videolarından tanıdığımız gurbetçi oyuncu Hades Underworld ile anlaşma sağlarken, Destek rolü için  önceleri Dark Passage ve BAUSuperMassive formalarını giymiş genç yetenek Tolerant ile anlaşma sağladı.

Üst Koridor: Ragner

Orman: Stefan
Orta Koridor: Milica
Nişancı: Hades Underworld
Destek: Tolerant

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Bursaspor'un Kadrosu Netleşti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement