Bursasporlu Futbolcular Kayserispor Maçında 3 Puanı İstiyor - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Futbolcular Kayserispor Maçında 3 Puanı İstiyor

Bursasporlu Futbolcular Kayserispor Maçında 3 Puanı İstiyor

Bursaspor'un başarılı futbolcuları Renato Civelli ve Taye Taiwo, Kayserispor karşısında 3 puan almak istediklerini söyledi.

17.10.2013 13:47

Bursaspor'un başarılı futbolcuları Renato Civelli ve Taye Taiwo, Kayserispor karşısında 3 puan almak istediklerini söyledi.

Bursaspor'un yetenekli futbolcuları Civelli ve Taiwo, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Sezona iyi başlayamadıklarını vurgulayan Civelli, "Kulübe geldiğimde takım arkadaşlarımla birlikte daha iyi bir sezon başlangıcı istiyorduk. Ama bunu başaramadık. Bunu değiştirmenin yolu da bizim elimizde. Bunun sorumluluklarını bilen futbolcularız. Bu durumu değiştirebilmek için çalışmamız gerekiyor. Bizde en iyi geldiği şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

"BURSASPOR'U ŞAMPİYON OLUNCA TANIDIM"

Türk futboluyla alakalı daha önce ligde oynayan arkadaşlarından bilgi aldığını dile getiren Civelli, "Zaten derbiler tüm dünyada izleniyor. Fransa'da da takip ediliyor. Bursaspor'u şampiyon olunca tanıdım. Ondan sonrada belli bir seviyede oynadılar. Fransız futbolu da çok izlenen bir lig değildi. Belki Türk ligi de Güney Amerika'da fazla izlenmiyor. Ama eminim ki bu potansiyelle yakında çok izleyici kitlesine kavuşacaktır" açıklamasında bulundu.

"TAKIMA ÇABUK ADAPTE OLDUM"

Takıma çabuk adapte olduğunu ifade eden Civelli, "Bursaspor'da şu dönemde daha çok sağ stoper oynadığım için Basser ve Serdar Aziz ile olduğu kadar Taye Taiwo ile çok fazla iletişimde değilim. Ama takımda daha önce birlikte oynadığınız oyuncuların olması size her zaman, zaman kazandırıyor. Taiwo gibi tanıdığım isimler sayesinde çabuk adapte oldum. Dil açısından da bakarsak şuan da Türkçe öğreniyorum. Baktığınız zaman İspanyolca, Fransızca ve İngilizce konuşulan takımda oynuyor olmam benim açımdan bazı şeyleri daha da kolaylaştırdığını söyleyebilirim" diye konuştu.

"KAYSERİSPOR MAÇI KOLAY GEÇMEYECEK"

Kayserispor'u fazla tanımadığını aktaran Civelli, "Cangele'yi daha önceden tanıyordum ve onunla kulüp hakkında konuştuk. Şimdi de Arjantinli Pablo Mouche orada. Her oynadığımız maç gibi, her karşısına çıktığımız takım gibi bu maçın da kolay geçmeyeceğini biliyoruz. Bizim için zorlu bir maç olacak. Çünkü bu ligde hiçbir maç kolay olmuyor. Ama biz elimizden geldiği en iyi şekilde hazırlanıp, maça çıkacağız. Taraftarımızın desteğinin de arkamızda olacağını her maç gibi biliyoruz. Ama her şekilde bu maça hazırlıklı olmalıyız. Bizim en baştaki hedefimiz maça iyi başlamak ve devamını getirmek olacak" açıklamasını yaptı.

TAİWO: "3 PUAN ALMAK GÖRÜLDÜĞÜ KADAR KOLAY DEĞİL"

İlk 7 haftayı değerlendiren Taiwo ise, "Sezona çok kötü başladık. Hak etmediğimiz puanları kaybettik. Bursaspor çok iyi bir takım ve iyi futbolculardan kurulu bir ekibiz. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz, bundan herkes emin olabilir. Ama bu 3 puanı almak tabi ki görüldüğü kadar kolay değil. Tüm maçlara en iyi şekilde hazırlanmamıza rağmen bazı müsabakalarda istediğimiz gibi oynayamıyor ve galibiyeti alamıyoruz. Antrenmanlarda çok iyi hazırlanıyoruz. Yönetimimiz çok iyi bize çok iyi destek oluyorlar, hocamız da takıma çok iyi taktik ve disiplin yönünde katkı sağlıyor" dedi.

"ARTIK EVİMİZDE KAZANMAYA BAŞLAMAMIZ GEREKİYOR"

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerinin altını çizen Taiwo, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takım olarak sürekli antrenman gerçekleştiriyoruz. Bu durum futbolculara ekstra güç veriyor. Kayserispor maçı bizim çok önemli. Daha önce evimizde çok puan kaybettik. Artık kazanmaya başlamamız gerekiyor."

"TÜRK LİGİNDE ZAYIF TAKIMA YER YOK"

Türkiye'de zayıf takımın yeri olmadığına vurgu yapan Taiwo, "Daha önce de dediğim gibi Türkiye ligi çok zorlu bir lig. Maçın son dakikasına kadar hangi takımın 3 puanı alacağı hakem düdüğüne kadar belli olmuyor. Son dakikada çok maç kaybediliyor yada kazanabiliyor. Türkiye'de zayıflara yer yok. Süper lig zorlu bir lig olduğu için güçlü takımlar sadece başarılı oluyor" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Futbolcular Kayserispor Maçında 3 Puanı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement