Çaykur Rizespor-Denizlispor maçının ardından - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor-Denizlispor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Altaş Denizlispor'u 3-1 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, çok iyi oynadıkları ve çok pozisyon buldukları maçı çok daha farklı kazanmaları gerektiğini söyledi.

23.01.2023 23:08  Güncelleme: 23:29

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Altaş Denizlispor'u 3-1 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, çok iyi oynadıkları ve çok pozisyon buldukları maçı çok daha farklı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcuları galibiyetten dolayı kutladı.

İlk yarıda çok iyi oynadıklarının altını çizen Korkmaz, "Futbolcular pas alışverişi, boş alan bulmalarda çalıştığımız her şeyi yaptı. Maalesef santrafor bölgesinde eksiğimiz var. Orayı tamamlayacağız. Şampiyon olacaksak böyle bir oyuncu almamız lazım. Elimizdeki oyuncular elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bu kadar iyi oyun bu kadar çok pozisyon çok farklı olmalıydı. Rakip 2-2'yi de bulabilirdi. Son iki maçta net olarak gördük. Santrafor mevkisini yüzde 100 tamamlamalıyız." diye konuştu.

Taraftarın maçı önde götürdükleri anda tepki vermelerine görek olmadığına değinen Korkmaz, "Taraftarlar tepki vereceklerse bana versinler. Oyuncuyu oynatan da çıkaran da benim. Oyuncuya sonuna kadar sahip çıksınlar. Fenerbaçe maçında nasıl takımı alkışladılarsa bundan sonraki maçlarda da alkışlasınlar. Tepkilerini bana versinler. Bunda sıkıntı yok. Takıma sahip çıksınlar." ifadelerini kullandı.

-Altaş Denizlispor cephesi

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, oyun planlamalarının topu elde tutup orta sahada kalabalıklaşarak rakibin dengesini bozmak olduğunu kaydetti.

Rakibin iyi oyunculara sahip olduğuna değinen Bulak, şöyle devam etti:

"Rakibin çabuk oyuncuları özellikle Olawoyin'in koşuları bize pahalıya mal oldu. Biz buraya çok eksik geldik. Kaptan Gökhan iğne ile oynadı. Üç oyuncumuz hastalık nedeniyle gelemedi. Rakip iyi hamleler yaparken biz oyuncu kullanamadık. Her şeye rağmen oyuna iyi tutunduk. Yürekli cesur oynadık ama bu VAR'la sıkıntı yaşıyoruz. Geçen hafta Alper Ulusoy ile penaltı verilmedi. Bugün orta sahada yapılan faul dönüyor penaltı oluyor. Anlatmakta zorlanıyoruz. Hakemlikten aldığımız arkadaşları VAR'a koyuyoruz. Bunları sorgulamak lazım."

Rize camiasının büyük bir camia olduğunun altını çizen Bulak, "Çaykur Rizepsor'u tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah Süper Lig'e çıkan ekiplerden bir tanesi Rizespor olur. İyi bir yönetim, kadro ve taraftara sahip. Bunu hak ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor-Denizlispor maçının ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor-Denizlispor maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement