Cem Uzan, Galatasaray'a 72 milyon euroluk sponsorluk teklifi yapacak - Son Dakika
Spor

Cem Uzan, Galatasaray'a 72 milyon euroluk sponsorluk teklifi yapacak

Paris'te yaşayan iş adamı Cem Uzan, Galatasaray'a 5 yıllık 72 milyon euroluk sponsorluk teklifi yapacak. Teklifin içinde Mauro Icardi'nin 40 milyon euroluk bonservisinin alınması da yer alacak.

21.06.2023 00:55

Paris'te yaşayan iş adamı Cem Uzan, Galatasaray'a 72 milyon euroluk bir sponsorluk teklifine hazırlanıyor. Uzan'ın teklifinin içinde bu sezonki performansıyla taraftarın gönlüne taht kuran Mauro Icardi'nin 40 milyon euroluk bonservisinin alınması da var.

"5 YILLIK SPONSORLUK TEKLİFİ YAPACAĞIZ"

İş insanı Cem Uzan, "Markamı dünya çapında büyütmek istiyorum. Bu sebeple Galatasaray'a 5 yıllık sponsorluk teklifi yapacağız. En geç Cuma günü bu teklifi sunacağız. Teklif 72 milyon Euro'nun altında değil. Paketin içinde Icardi transferi de bir faktör" dedi.

GALATASARAY YALANLAMIŞTI

Galatasaray'dan Cem Uzan'ın sponsorluk iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüzün tüm sponsorluk görüşmeleri bu konuda yetkili bir komite tarafından yürütülmektedir. Bu görüşmeler arasında son günlerde sosyal medya ve basın organlarına konu olan kişi ve kurumlar bulunmamaktadır" denildi.

Cem Uzan, Galatasaray\'a 72 milyon euroluk sponsorluk teklifi yapacak
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Cem Uzan, Galatasaray'a 72 milyon euroluk sponsorluk teklifi yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement