Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası\'na hazırlanıyor

Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Bahreyn'de düzenlenecek Dünya Okul Sporları Federasyonu (ISF) Liseler Dünya Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklara başladı. Takım, Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

14.03.2024 10:45  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Okul Sporları Federasyonu (ISF) Liseler Dünya Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Bahreyn'de ekim ayında düzenlenecek organizasyonda Türkiye'yi temsil edecek Cent Koleji, Kastamonu'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Birinciliği'nde şampiyon olmuştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen 18 Yaş Altı Kadın Hentbol Milli Takımı oyuncusu Helin Su Karagözlü, Dünya Şampiyonası'nda yer alacak olmanın kendileri için çok büyük bir gurur ve tecrübe olacağını belirtti.

Cent Koleji Antrenörü Mehmet Serkan İnci de Türkiye şampiyonu olarak büyük gurur yaşadıklarını belirterek, "Ülkemizi ISF Liseler Dünya Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil ederek, madalya ile döneceğimize inanıyorum. Hentbol Federasyonu ile süren proje kapsamında 18 Yaş Altı Kadın Milli Takımı'mızın da önemli bir parçası olan bu takım her alanda başarıya koşuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement