Chelsea ve Liverpool, Van Persie'nin Peşinde - Son Dakika
Spor

Chelsea ve Liverpool, Van Persie'nin Peşinde

İngiliz Daily Star gazetesi, Fenerbahçeli Robin Van Persie'nin devre arasında iki Ada kulübünden birine imza atabileceğini yazdı.

30.12.2015 08:35

İngilizler Van Persie'yi unutamıyor... Manchester United taraftarının unutamadığı ve sık sık dönmesi için kampanya başlattığı Fenerbahçeli Van Persie için Chelsea ve Liverpool'un transfer çalışması başlattığı iddia edildi. Haberde Barcelona'nın da sezon başından beri Van Persie'ye ilgi duyduğundan bahsedildi.

İKİ DEV PEŞİNDE

Takvim'de yer alan haber göre; İngiliz Daily Star gazetesi, Robin van Persie'nin Manchester United ya da Arsenal'e dönmesinin imkansız olduğunu ama Liverpool veya Chelsea'nin Hollandalı yıldız ile ocak ayında sözleşme yapabileceğini yazdı.

"BU İMKANSIZ"

Manchester United'ın efsane ismi Rio Ferdinand, "United, ilk yarı boyunca Robin'i çok aradı" dedi. Ancak Daily Star, Ferdinand'ın sözlerine karşılık "Bu imkansız" yorumunu yaptı.

30 MİLYON EURO MALİYETİ!

Gazete, Fenerbahçe'nin Robin Van Persie ile 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatıp, Hollandalı yıldızı isteyen kulübün vergilerle birlikte 30 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini yazdı. Fenerbahçe'nin Van Persie gibi bir yıldızı bırakmak istemeyeceğini Hollandalı süper starın Sarı-Lacivertli taraftarın sevgilisi olduğu vurgulandı. Van Persie lige verilen aradan yararlanarak eşi ile birlikte ülkesine gitti.

Chelsea ve Liverpool, Van Persie\'nin Peşinde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Chelsea ve Liverpool, Van Persie'nin Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sedat CEBE: CHELSEA VE LIVERPOOL ...Fenerbahçe gibi.. 32 yaşındaki birine o kadar para verecek kadar aptal değillerdir. 9 6 Yanıtla
    NANİ: ZORUNUZA GİTMESİN VAN PERSIE FENERBAHÇEDE FUTBOLU BIRAKACAK TRANSFER YAPAMAYANLARIN ZORUNA ÇOKKKK GİDİYO ANLAŞILAN 5 0
  • adalet: kim napsin kullanma tarihi gecmis mali.yalan hbr 5 2 Yanıtla
    SELFİE: DROGBA 35 YAŞINDA İMZA ATTI CHELSEAYE HATIRLATIRIM. 1 0
  • mert: İnşallah. .. 0 2 Yanıtla

Advertisement