Colin Kazım, Celtic'e Transfer Oldu - Son Dakika
Spor

Colin Kazım, Celtic'e Transfer Oldu

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Celtic, Feyenoord'da forma giyen ve gazeteciyi tehdit ettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Colin Kazım-Richards'ı transfer etti.

01.02.2016 22:02  Güncelleme: 22:13

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Celtic, Feyenoord'da forma giyen Colin Kazım-Richards'ı kadrosuna kattı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Feyenoord'da forma giyen 29 yaşındaki futbolcu ile 2,5 yıllık sözleşmeye imza atıldığı belirtildi.

37 KEZ MİLLİ OLDU

Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen Colin Kazım, A Milli Takım'da ise 37 maçta görev almıştı.

16 MAÇTA 4 GOLÜ VAR

Colin Kazım, bu sezon Feyenoord formasıyla 16 maçta 4 gole imza atarken, Hollandalı bir gazeteciyi tehdit ettiği gerekçesiyle 18 Ocak'ta kadro dışı bırakılmıştı.

Colin Kazım, Celtic\'e Transfer Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Colin Kazım, Celtic'e Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ruski diplomatski: Siz yapmamak endişe,korkmamak.Rusya yok problem Türk halk,Rusya var problem sizin yonetim.Rusya halk çok sevdi Turkiye halk.Rusya halk aşık Turkiye halk.Turkiye halk da aşık Rusya halk.Ama siz düşürdü haksız bizim uçak.Sizin yonetim yok gitmek,biz düşünmek intikam almak,vurmak Turkiye.Ama AKP gitti,problem bitti.Siz var iyi düşunmek. Rusya var çok güclü ülke.Bizde var atom bomba,füze,sizde var iman,meyve sebze.Haraşo? Şimdi davayi davayi. 1 1 Yanıtla
  • bilmiß: bu adamda hep I takim bukur 0 0 Yanıtla

Advertisement