Kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek Cristiano Ronaldo'ya hayranlarından tepki yağıyor - Son Dakika
Spor

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek Cristiano Ronaldo'ya hayranlarından tepki yağıyor

Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a imza atması futbol dünyasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Şubat ayında 38 yaşına girecek Ronaldo'nun hayranları, oyuncunun bu tercihine tepki gösterdi.

31.12.2022 08:06  Güncelleme: 09:28

Manchester United ile yollarını olaylı şekilde ayıran Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi Al Nassr oldu. Portekizli yıldız, Suudi Arabistan ekibi ile 2.5 yıllık sözleşme imzalarken hayranları ise büyük bir şok yaşadı.

YILLIK KAZANCI 200 MİLYON EURO BULACAK

Suudi Arabistan kulübünden yapılan açıklamada, Cristiano Ronaldo ile ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Portekizli yıldızın sezon başına 75 milyon euro kazanması bekleniyor. Ronaldo'nun yan anlaşmalarla birlikte yıllık gelirinin 200 milyon euroyu bulması bekleniyor.

Ronaldo formayı giydi, hayranları kıyameti kopardı! Tepkilerin ardı arkası kesilmiyor

"AL NASSR'IN VİZYONU HEYECAN VERİCİ"

Cristiano Ronaldo formayı giydikten sonra yaptığı ilk açıklamada, "Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr'ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum." ifadelerini kullandı.

HAYRANLARI YIKILDI

Portekizli yıldızın Suudi Arabistan ekibine imza atması sonrası hayranları adeta büyük bir yıkım yaşadı. Portekizli yıldızın kariyerine Avrupa'da devam etmemesi sonrası oldukça üzülen futbolseverler, Ronaldo'nun kariyerinin bittiği yönünde yorumlar yaptı.

Kariyerine Suudi Arabistan\'da devam edecek Cristiano Ronaldo\'ya hayranlarından tepki yağıyor

Son Dakika Spor Kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek Cristiano Ronaldo'ya hayranlarından tepki yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Erdinç Uzuner: Eyt vurmadı mı? Keşke emekli olsaydı,madara olmaktan iyidir. 13 30 Yanıtla
  • mavi bulut: sen dunyanın en iyi futbolcusu ol sonra 3. ligdeki gibi bir takıma kendini para için sat sanki ihtiyacın vardı zirvede bıraksaydın keşke 12 26 Yanıtla
  • Mehmet Yararli: Çok ön yargılı olma kardeş hayatın ne getireceğini bilmediğimiz gibi sonuçta orada müslüman olma şerefine nail olabilir buda ebedi hayat için büyük bir şeref 28 3 Yanıtla
  • Çağdaş Çakan: bence çok mantıklı 20 7 Yanıtla
  • Kerem Oğuz: Niye yadirgiyorsunuz tercihe saygılı olun 21 2 Yanıtla

Advertisement