DeFacto FİT, Bodrum'da düzenlenen Alem Summer Weekend etkinliğinde yerini aldı - Son Dakika
Spor

DeFacto FİT, Bodrum'da düzenlenen Alem Summer Weekend etkinliğinde yerini aldı

DeFacto FİT, Bodrum\'da düzenlenen Alem Summer Weekend etkinliğinde yerini aldı

DeFacto FİT, Bodrum'da düzenlenen Alem Summer Weekend etkinliğinde spor giyimde konforu ve şıklığı ön planda tuttu. Etkinlikte, DeFacto FİT alanında Ece Vahapoğlu eşliğinde travel yoga seansı düzenlendi ve katılımcılar özel tasarlanan tayt ve bra modelleriyle konforlu bir yoga deneyimi yaşadılar. DeFacto FİT kadın tasarımlarında şort, atlet, tayt ve bra takımları yer alırken, erkek tasarımlarında spor şortlar, spor ayakkabılar ve tişörtler öne çıkıyor.

20.06.2023 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>DeFacto'nun spor giyimde konforu ve şıklığı ön planda tuttuğu DeFacto FİT dünyası, Bodrum'da düzenlenen Alem Summer Weekend etkinliğinde yerini aldı.

Global moda markası DeFacto, spor giyimde rahatlığı ve esnekliği bir arada sunan DeFacto FİT tasarımları ile 16-18 Haziran tarihlerinde Bodrum MGallery Hotel'de düzenlenen Alem Summer Weekend etkinliğine katıldı. Alem Summer Weekend'e aralarında Mert Vidinli, Pelin Karahan, Özge Gürel, Tanem Sivar ve Saadet Işıl Aksoy'un da olduğu birçok ünlü isim katıldı.

Alem Summer Weekend'de yer alan DeFacto FİT alanında Ece Vahapoğlu eşliğinde travel yoga seansı düzenlendi. Katılımcılar, DeFacto FİT'in hareket özgürlüğünü kısıtlamayan dikişsiz kumaşa sahip yoga ve antrenmanlar için özel tasarlanan tayt ve bra modelleriyle konforlu bir yoga deneyimi yaşadılar.

DİNAMİK YAŞAM BİLEŞENLERİ DEFACTO FİT'TE

DeFacto FİT kadın tasarımlarının öne çıkan parçaları arasında spor giyinmeyi sevenlerin keyifle kullanabileceği, yumuşak kumaşa sahip, rahatlık sağlayan, esnek hafif kumaşı, son derece kullanışlı, pilates, koşu, meditasyon yaparken konforlu modelleriyle oldukça rahat kullanabileceğiniz şort, atlet, tayt ve bra takımları yer alıyor.

DeFacto FİT erkek tasarımlarında ise konforlu kullanım sağlayan pamuk karışımlı sporcu kumaşı, spor şık tasarımı ile spor şortlar, spor ayakkabılar ve tişörtler öne çıkan parçalar arasında yerini alıyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor DeFacto FİT, Bodrum'da düzenlenen Alem Summer Weekend etkinliğinde yerini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement