Demirören'den Faır-Play Kutlaması - Son Dakika
Spor

Demirören'den Faır-Play Kutlaması

Demirören\'den Faır-Play Kutlaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Beylerbeyispor ve Mardinspor kulüplerine bir mesaj göndererek, 9 Eylül Pazar günü oynadıkları karşılaşmada fair-play ruhuna uygun davranışları nedeniyle kutladı.7-11 Eylül tarihleri...

11.09.2012 17:17

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Beylerbeyispor ve Mardinspor kulüplerine bir mesaj göndererek, 9 Eylül Pazar günü oynadıkları karşılaşmada fair-play ruhuna uygun davranışları nedeniyle kutladı.

7-11 Eylül tarihleri arasında kutlanan FIFA Fair-Play Günleri, sporseverlerin görmek istediği örnek olaylara sahne oldu.

Haftanın en dikkat çekici fair-play olayı Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yaşandı. Beylerbeyi 75.Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Beylerbeyispor ve Mardinsporlu futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar, 6-0'lık skorun ardından birbirleriyle kucaklaşarak ayrıldı. İki takımı da tribünlere çağıran taraftarların, oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlaması, tüm sporseverlerin aradığı ve özlediği kardeşlik tablosunu oluşturdu.

Rakip sahada yaşadıklarıyla ilgili olarak düşüncelerini paylaşan Mardinspor Başkanı Mehmet Dağ, "Maça 60 kişilik bir taraftar grubuyla gittik. Maç öncesi ve maç sonrası Beylerbeyispor taraftarı ile karşılıklı olarak sevgi gösterisinde bulunuldu. Yaşanılan bu dostluk tablosu bizleri ve taraftarımızı mutlu etti" dedi.

Beylerbeyispor Başkanı Mustafa Yazıcı ise, "Maçta büyük bir dostluk ve kardeşlik örneği yaşandı. Türk konukseverliğini göstermeye çalıştık. Bu maç nedeniyle Mardinli dostlarımızla bir araya geldik. Bizi sık sık bir araya getiren Federasyonumuza ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'a özellikle teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bandırmaspor- Fethiyespor ve Ofspor- Altay karşılaşmalarında sergilenen fair-play anlayışları da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından takdirle karşılandı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Beylerbeyispor, Mardinspor'un yanı sıra örnek davranışlarından dolayı Ofspor, Altay, Bandırmaspor ve Fethiyespor'u da kutladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Demirören'den Faır-Play Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement