Deplasman "Fatih"İ Funes Mori - Son Dakika
Spor

Deplasman "Fatih"İ Funes Mori

Deplasman "Fatih"İ Funes Mori

Arjantinli futbolcu Mori, Eskişehirspor formasıyla çıktığı 12 resmi maçta attığı 8 golün 7'sini deplasmanda kaydetti.

01.12.2014 12:04

DENİZ AÇIK - Arjantinli futbolcu Rogelio Funes Mori, Eskişehirspor formasıyla çıktığı 12 resmi maçta attığı 8 golün 7'sini deplasmanda kaydetti.

Sezon başında Portekiz'in Benfica takımından kiralanan Mori, siyah kırmızılı takımda 10 lig maçına çıktı. Mori, Süper Lig'deki ilk golünü, takımının 6. haftada Bursaspor'la deplasmanda 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada attı.

Mori, ligin 8. haftasında sahasında Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan siyah-kırmızılılar adına bir gol daha atmayı başardı. "Kırmızı şimşekler"in ligin 11. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçta da fileleri havalandıran Funes Mori, ligde attığı gol sayısını 3'e çıkarttı.

-12 maçta 8 gol

Mori, takımının Türkiye Kupası'nın 2. ve 3. turlarında deplasmanda yaptığı iki maçta forma şansı buldu.

Eskişehirspor'un, 2. Turu'nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştığı ve 6-1 kazandığı maçta Arjantinli futbolcu, 3 gol kaydetti. Mori, Eskişehirspor'un kupanın 3. Turu'nda yaptığı ve 4-0 kazandığı Kırıkhan maçında da 2 gol attı.

Mori, Eskişehirspor forması giydiği toplam 12 resmi maçta 8 gol atarken, bunların 7'sini deplasmandaki maçlarda kaydetti.

Futbola, Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate'de başlayan ve bu forma altında çıktığı 103 maçta 17 gol kaydeden Mori, performansıyla Arjantin Milli Takımı'na seçilmişti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Deplasman 'Fatih'İ Funes Mori - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement