Şanlıurfaspor - Kardemir Karabükspor: 74-56 - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor - Kardemir Karabükspor: 74-56

Şanlıurfaspor - Kardemir Karabükspor: 74-56

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 74-56 mağlup etti.

25.02.2014 21:34  Güncelleme: 22:07

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 74-56 mağlup etti.

GAP Arena Şanlıurfa Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Şanlıurfaspor, ilk periyodu 28-18 önde bitirdi. İlk periyotta üstünlüğünü hissettiren sarı-yeşilli ekip, ikinci peroyotta farkı daha da açarak oyuna hakim oldu. İkinci periyot ve devreyi 47-32 önde tamamlayan Atilla Keskin'in öğrencileri, üçüncü periyotta ise 67-46 önde tamamlayarak, farka gitti.

Son periyotta da oyunun hakimiyetini elinde tutan Şanlıurfaspor, salondan 74-56 galip ayrılarak grupta üst tura çıkmak için büyük avantaj elde etti. Karşılaşmayı İl Özel idaresi Genel sekreteri ve Şanlıurfaspor başkan vekili Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor'lu yöneticiler, İsmail Bağıban, Aziz Çayırcıoğlu'nun yanı sıra Kulüp idari menajeri Hakan Keşküş'te izleyenler arasındaydı.

Şanlıurfaspor Antrenörü Atilla Keskin, maç sonrası yaptığı açıklamada oyuncularını kutlarken, "Bu karşılaşmayı da geride bıraktık, şimdi hedefimize ulaşmak için önümüzdeki maçlara hazırlanacağız, bizim için her maç çok önemlidir, engelleri tek tek aşıp hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar ise Çok zor geçeceğini tahmin ettikleri maçı daha kolay bir şekilde atlattıklarını ifade ederken, "Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum, gerçekten çok iyi bir performans sergilediler. Sahadan farklı galip ayrıldık. İnşallah tüm maçlarımızı kazanarak istediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz" dedi.

Aybar, Şanlıurfaspor Basketbol Takımı'nın maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan Şanlıurfaspor yönetim kuruluna da teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor - Kardemir Karabükspor: 74-56 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement