Derince Ekibinin Zirve Takibi Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Derince Ekibinin Zirve Takibi Devam Ediyor

Derince Ekibinin Zirve Takibi Devam Ediyor

Derince Belediyespor Teknik Direktörü Balkaya: "Ligden 1. çıkamazsak 2. çıkacağız" "En kötü şartlarda bu takım play off oynayacak"

11.02.2014 16:15

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Derince Belediyespor'un teknik direktörü Ali Asım Balkaya, "Ligden 1. çıkamazsak 2. çıkacağız" dedi.

Balkaya, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bergama Belediyespor maçında sahadaki hatalar nedeniyle kaybettiklerini belirterek,  kontrataktan yedikleri 2 golün yenilmelerinde etken olduğunu söyledi.

Bir maçta iyi oynayıp diğer maçta kötü oynayan futbolcularla ilgili araştırma yaptıklarını anlatan Balkaya, yakaladıkları fırsatları bazı maçlarda değerlendiremediklerini kaydetti.

Balkaya, "En kötü şartlarda bu takım play-off oynayacak" diyerek, "Ligden 1. çıkamazsak 2. çıkacağız. Pazar günü sahamızda alt sıramızdaki Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü ile oynayacağız. Zor bir maç olacak. Sahamızda biraz zorlanıyoruz ama yine güzel bir maç olacak. Takımdaki sıkıntıları çözeceğiz" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Derince Ekibinin Zirve Takibi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement