Dezavantajlı Gençlerden Spor'a İlkadım - Son Dakika
Spor

Dezavantajlı Gençlerden Spor'a İlkadım

Dezavantajlı Gençlerden Spor\'a İlkadım

İlkadım Kaymakamlığı, İlkadım Milli Eğitim Müdürlüğü, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile “Dezavantajlı Gençlerden Spora İlkadım” adı altında “Spor Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı.

16.01.2014 18:29

İlkadım Kaymakamlığı, İlkadım Milli Eğitim Müdürlüğü, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile "Dezavantajlı Gençlerden Spora İlkadım" adı altında "Spor Projesi" tanıtım toplantısı yapıldı.

İlkadım Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Turan, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Şube Müdürü Şener Aydın, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, mahalle ve okul spor kulüp başkan ve yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, "İlçemizde gençlerin sorunlarına yönelik çalıştay düzenledik. Çalıştayda ortaya çıkan gençlik sorunlarının çözümünde spor önemli bir araçtır. Bu yüzen mahalle spor kulüplerimizi önemsiyor ve destekliyoruz. Amatör Spor Federasyonu ile işbirliği ve kamu kurumlarımızı arasında desteği ile ilçemizde sporcu sayısını ve faaliyetlerini projemizle artırmayı hedefliyoruz" dedi.

İlkadım ilçesindeki spor tesisleri ve imkanları hakkında bilgi veren İlkadım ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Turan, "İlçemizde müdürlüğümüze tüm tesisler mahalle kulüplerimizin ve gençlerimizin hizmetine açıktır" diye konuştu.

Projeyi önemsediklerini ifade eden İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Okullarımızın ve Halk Eğitim Merkezimiz tüm imkanları ile projenin uygulanması ve başarıya ulaşması için çalışacaklardır" şeklinde konuştu.

Eğitime devam eden gençlerin sorunları, sokakta yaşayan gençlerin, çalışan gençlerin ve risk altındaki gençlerin sorunlarının görüşüldüğü toplandı daha sonra soru cevap bölümü ile sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dezavantajlı Gençlerden Spor'a İlkadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement