Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Kimler Gidecek,Kimler Kalacak? - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Kimler Gidecek,Kimler Kalacak?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor\'da Kimler Gidecek,Kimler Kalacak?

Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'da yeni sezonda hangi futbolcuların gidip hangilerinin kalacağının belirlenmesi seçim sonrasına bırakıldı.

01.06.2015 18:15

Spor toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'da yeni sezonda hangi futbolcuların gideceği hangilerinin kalacağının belirlenmesi ve yeni transferlerin yapılması seçim sonrasına bırakıldı.

Yeni Sezona, yeniden eski teknik direktör İsmet Taşdemir ile sözleşen Yeşil – Kırmızılı Taşdemir'e izlettirdiği takımları ve seçilecek futbolcular hakkında bilgi alıp ona göre hareket edecek.

İsmet Taşdemir ve ekibi beğendiği ve görüştüğü ve şimdiki kadroda bulunan sözleşmesi biten ve bitmeyen futbolcular hakkında rapor verdikten sonra her şey netleşecek. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da sözleşmesi biten futbolcular, Kamil İçer, Levent Taner, Ercüment Balıkçı, Yusuf Yağmur, Samet Yeniceli ve Uğur Tülümen'in kulüpleriyle yeniden anlaşıp anlaşmayacakları ilerleyen günlerde belli olacak.

Sözleşmesi devam eden, kadroda tutulup tutulmayacakları sonradan belirlenecek futbolcular ise Şehmus Özer, Nezir Özer, Erhan Eren, İ. Ferdi Çoşkun, Sadat Şahin, Abdullah Çetin, Emre Hasan Bala, Serkan İpek, Ercan Önal, Önder Karaboğa, Caner Erdoğan. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Haziran ayı ortalarında transferlerin gideceklerin ve geleceklerin isimleri belirlenecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Kimler Gidecek,Kimler Kalacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement