Diyarbakır'da Spor Salonu İşletmecisi Dolandırıcılık İddialarını Reddetti - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Spor Salonu İşletmecisi Dolandırıcılık İddialarını Reddetti

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde spor salonu işletmecisi olan Hasan Bozkurt, üyelerden aldığı aidatları topladıktan sonra kaçtığı iddialarını reddetti. Bozkurt, salonun kira sözleşmesinin bittiği için boşalttığını ve malzemeleri çıkartmak için mülk sahibinin bilgisi dahilinde duvarı yıktırdığını belirtti. Dolandırıcılık suçlamalarını kabul etmeyen Bozkurt, isteyen üyelere kayıt yapacaklarını veya paralarını iade edeceklerini söyledi.

14.07.2023 17:18

DİYARBAKIR'ın Kayapınar ilçesinde üyelerden aldığı aidatları toplayıp, kaçtığı iddia edilen spor salonu işletmecisi Hasan Bozkurt, 5 yıldır işlettiği salonu kira sözleşmesi bittiği için boşalttığını, malzemeleri çıkartmak için mülk sahibinin bilgisi dahilinde duvarı yıktırdığını söyleyip, "Kaçmadım. Kaçsaydım, Diyarbakır'da olmazdım. Yer açtıktan sonra isteyen gelir, kaydını yapar ya da parası kalmışsa onlara iade ederiz" dedi.

Diclekent Mahallesi'nde spor salonu işleten Hasan Bozkurt, 2 bin üyeden 2 ile 6 bin TL arasında değişen aidat ücretlerini topladı. Daha sonra salona gelip, Bozkurt'a ulaşamayanlar, dolandırıldıklarını düşünüp, polise başvurdu. Polis de şikayetçileri, tüketici hakem heyetine yönlendirdi. DHA'nın ulaştığı Hasan Bozkurt, 2018'den beri işlettiği salonu kira sözleşmesi bittiği için boşalttığını, malzemeleri çıkartmak için mülk sahibinin bilgisi dahilinde duvarı yıktırdığını belirtti. Kaçmadığını, Diyarbakır'da olduğunu ve kimseyi dolandırmadığını söyleyen Bozkurt, "Avukatım ile görüştüm. Yer açtıktan sonra isteyen gelir, kaydını yapar ya da parası kalmışsa onlara iade ederiz. Hiçbir zaman, kimsenin hakkını yemedim. Kaçsaydım, Diyarbakır'da olmazdım, bütün eşyaları toplar giderdim. Avukatım ile görüşüp, ne gereken işlem varsa yapacağız. Salonumu talan edenlerden de şikayetçi olacağım" dedi. (DHA)

Diyarbakır\'da Spor Salonu İşletmecisi Dolandırıcılık İddialarını Reddetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Spor Salonu İşletmecisi Dolandırıcılık İddialarını Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement