"Düşmanımın düşmanı dostumdur" dediler! Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek - Son Dakika
Spor

"Düşmanımın düşmanı dostumdur" dediler! Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek

Sevilla maçında takımını desteklemek için İspanya'da bir araya gelen Fenerbahçeliler, ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Sevilla'nın ezeli rakibi Real Betis'in taraftarları, Sarı-Lacivertlilere katılıp tezahürat yaptı.

09.03.2023 20:45  Güncelleme: 21:00

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Sevilla ile karşılacak Fenerbahçe'nin taraftarı, takımını İspanya'da yalnız bırakmadı. Türkiye'den çok sayıda taraftar İspanya'ya gitti.

MAÇ ÖNCESİ ŞÖLEN HAVASI

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Sevilla'da maç öncesi organizasyon düzenledi. Real Betisli taraftarlar da Fenerbahçeli taraftarların yanına desteğe geldi. A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul sosyal medya hesabından görüntüler paylaştı.

'Düşmanımın düşmanı dostumdur' dediler! Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek
'Düşmanımın düşmanı dostumdur' dediler! Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek

TEZAHÜRAT YAPTILAR

Sevilla'nın ezeli rakibi Real Betis'in taraftarı, Sarı-Laciverli taraftarlarla birlikte Fenerbahçe lehine tezahürat yaptı. Sosyal medyaya düşen görüntüler İspanya basınının da dikkatini çekti.

"Düşmanımın düşmanı dostumdur" dediler! Sevilla\'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe\'ye destek

Son Dakika Spor 'Düşmanımın düşmanı dostumdur' dediler! Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ethem Etik: Fener bundan sonra benimde duşmanimdir vatan haini taraftarları saymakla bitmez tabi hepsi değil ama neyse 0 0 Yanıtla
  • İlyas YAVAŞ: Gün birlik günüdür gün beraberlik günüdür bu zor günlerde elin gayri müslümleri bile yanımızdayken bize de köstek degil birlik olmak düşer. Bügün kanımız sarı lacivert. BASARILAR TÜRKİYEM!.. 0 0 Yanıtla

Advertisement