Edirne'de Motosiklet Denetiminde 130 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika
Spor

Edirne'de Motosiklet Denetiminde 130 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

Edirne'de Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 80 motosiklet kontrol edildi. Denetimlerde yetersiz ehliyet, ehliyetsiz kullanım, kasksız sürüş, abartı egzoz kullanımı ve polis ihtarına uymama gibi ihlaller tespit edildi. Bu ihlaller sonucunda 130 bin lira trafik cezası kesildi ve 12 motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca, bir araçta şase ve motor numarasının bulunmaması nedeniyle adli ve idari işlem yapıldı. Edirne Emniyet Müdürlüğü, denetimlerin devam edeceğini ve halkın güvenliğini tehlikeye sokan araçlara cezai işlem uygulanacağını belirtti.

05.10.2023 10:19  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet sürücüleri cezalardan kaçamadı

Uzunköprü'de motosiklet sürücülerine yönelik trafik uygulaması yapıldı

EDİRNE - Edirne'de motosiklet denetimini fark edip kaçan sürücüler uygulama alanına geri getirildi. Yapılan kontrollerde 130 bin lira trafik cezası kesildi.

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, şehir merkezinin belirli noktalarında uygulama gerçekleştirdi. Farklı 3 noktada yaklaşık 2 saat süren uygulamalarda 80 motosiklet kontrol edildi. Uygulama noktalarından kaçmaya çalışan sürücüler ise ara sokaklarda bulunan görevli polis ekipleri tarafından yakalanarak tekrar uygulama noktalarına getirildi. Bu çerçevede, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan, ehliyetsiz motosiklet kullanan, kask takmadan motosiklet kullanan, abartı egzoz takan plakasız motosiklet ile dolaşan ve polisin "dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücülerine 130 bin lira trafik para cezası kesildi. Ayrıca 12 motosiklet ise trafikten men edilerek çekici ile yediemin otoparkına çekildi.

Denetimler esnasında 1 aracın şase ve motor numarasının bulunmadığı gerekçesi ile adli ve idari işlem yapıldığı öğrenildi. Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, denetimlerin hız kesmeden devam edeceği ve halkın huzur ve güvenliğini tehlikeye sokan araçlar hakkında da gerekli ceza işlemin uygulanacağı belirtildi.

Edirne\'de Motosiklet Denetiminde 130 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Edirne'de Motosiklet Denetiminde 130 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement