Elazığspor'dan Bütünleşme Çağrısı - Son Dakika
Spor

Elazığspor'dan Bütünleşme Çağrısı

Elazığspor\'dan Bütünleşme Çağrısı

Taraftara çağrıda bulunarak PASSOLiG kartı almalarını isteyen Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Zülfü Aydıngöz, taraftarla bütünleşerek sahadaki sevinç ve mutluluğun paylaşılmasıyla futbolcuların daha başarılı olacağını söyledi.

11.10.2014 19:51

Taraftara çağrıda bulunarak PASSOLiG kartı almalarını isteyen Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Zülfü Aydıngöz, taraftarla bütünleşerek sahadaki sevinç ve mutluluğun paylaşılmasıyla futbolcuların daha başarılı olacağını söyledi.

Gazi Caddesi üzerinde bulunan Batı Kitap Kırtasiye'de açılan PASSOLİG kart satış noktasına Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Zülfü Aydıngöz, Kulüp Müdürü Ali Topal katıldı. Elazığspor Basın Sözcüsü Aydıngöz, taraftarların Elazığspor'a destek olmalarını isteyerek, açıklamalarda bulundu.

Elazığspor yönetimi olarak bir hedefleri olduğunun altını çizen Aydıngöz, "Taraftarımızla bütünleşmek bu yolda taraftarımızdan ve kamuoyundan gelen bütün istekleri, bütün eleştirileri, önerileri dikkate alıyoruz. Nitekim 14 Nisan 2014'de Elazığ'da başlayan PASSOLİG uygulaması yoğun bir şekilde devam ediyor. Sezonun başlamasıyla bazı taraftarlarımızın PASSOLİG ve maç biletlerini almakta zorlandıklarını ve şehirden uzak noktalarda satılıyor olması nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını görmekteyiz. Yönetim kurulu olarak Selçuk Öztürk başkanlığında toplanarak bilet fiyatlarında önce bir damping yaptık. Manisaspor maçı için kale arkası tribünü 2,5, maraton tribünü 5, kapalı tribünü 10 ve VIP tribün bilet fiyatını ise 20 liraya indirdik. Burada amacımız taraftarımızın maça gelmesini sağlayarak onlarla birlikte olmaktır, para ikinci planda kalsın" dedi.

Elazığspor'un şehirle bütünleştiği zaman güzel olduğunu ifade eden Aydıngöz, "Elazığspor kendi kendine başarılı olduğu zaman bir anlam ifade etmiyor. Taraftarıyla, esnafıyla, yönetimiyle ve yerel yönetimlerle bütünleşen bir Elazığspor istiyoruz. Bunun için de yönetim olarak taraftarımızın stada gelmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Biz buradan tekrar taraftarımıza bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen gelsinler PASSOLİG kartlarını alsınlar. Eğer biz taraftarımızla bütünleşerek sahadaki sevinci mutluluğu paylaşırsak, onların bize vereceği desteği ve gücü sahada futbolcular hissederse, daha başarılı bir Elazığspor olacaktır. Daha başarılı olan Elazığspor daha iyi yerlere gelecektir. Dahi iyi yerlere gelmesi de Elazığ'ın Türkiye'de ve dünyada isminin daha iyi anılmasını sağlayacaktır. Nitekim her şey başarıya endekslidir. Elazığspor sezon başından itibaren sıkıntılarla başlayan süreçten alnının akıyla çıkmaya devam ediyor. Manisaspor maçıyla birlikte çıkışımızı sürdürmeyi düşünüyoruz. Umuyorum ki bu hafta en azından 5 bin üzerinde bir taraftarın desteği ile güzel bir netice alırız" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor'dan Bütünleşme Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement