Enver Yılmaz'dan Orduspor'a Tam Destek - Son Dakika
Spor

Enver Yılmaz'dan Orduspor'a Tam Destek

Enver Yılmaz\'dan Orduspor\'a Tam Destek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Amacımız ciddi bir mücadelenin olduğu bir ligde Ordusporumuzu yalnız bırakmamak" dedi.

14.07.2014 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Amacımız ciddi bir mücadelenin olduğu bir ligde Ordusporumuzu yalnız bırakmamak" dedi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ve Orduspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ilk konuşmayı yapan Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Milletvekilliği döneminde Orduspor'a her türlü desteği verdiğini belirterek, bundan sonrada aynı desteği göstereceğine inandıklarını söyledi.

TÜRKMEN: "DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Ordu'yu bir bütün olarak kucaklayıp, Orduspor'u süper lige çıkaracaklarını belirten Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Bir ay önce yeni bir kongre yaptık. Orduspor için ne yapabiliriz noktasında buradayız. Ben ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'ı Ordu'da, 20'de 20 yapmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan önceki dönemlerde maalesef yerel yönetimlerde çok uyumlu çalışamadık. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Orduspor birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki kurum. Bundan sonra, Ordu ve Orduspor noktasında beraber çalışacağız. Ordu aslında çok büyük değerlere sahip ama bu değerler ortaya çıkartılamamış. Ben Ordu'nun yeniden göç alacağına inanıyorum. Orduspor olarak bütün Ordu'yu kucaklamak için ilçelerden de üyelerle yeni bir oluşum ve yeni bir ruhla yola çıktık. Bundan sonra hep başarılar konuşulsun istiyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ: "BİZ ORDUSPORUMUZU SEVİYORUZ"

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'in konuşmasının ardından söz alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor'un her zaman yanında olacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, "İnşallah bu yıl geçtiğimiz yıl ki gibi işi son maça bırakmadan süper lige çıkarız. Orduspor en son maçtaki karamsar havayı çok kısa bir sürede attı. Bu tür travmatik durumlar insana ya dip, ya da tavan yaptırır. Kulüp başkanımız ve yeni yönetimimiz bu süreci kendi iç dinamikleriyle birlikte toparladı. İyi bir teknik adamla anlaşıldı. Takip ettiğim kadarıyla yapılan transferleri de olumlu buluyoruz. Kulüp yönetiminin de ciddi bir tecrübesi oldu. Artık ligi ve yapıyı tanıyorlar. Biz Büyükşehir olarak Ordusporumuza her zaman destek olacağız. Geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz bir destek vardı bundan sonra da bu destek katlanarak devam edecek. Kazanan Ordu olacak. Orduspor için yeni yerinde bir stat yapacağız. Son aşamaya geldi. Amacımız ciddi bir mücadelenin olduğu bir ligde Ordusporumuzu yalnız bırakmamak. Kulüp başkanımızın ve yönetimimize sonuna kadar destek olacağız. Biz Ordusporumuzu seviyoruz. Bizlere gelen taleplerin her zaman takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a Orduspor forması hediye etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Enver Yılmaz'dan Orduspor'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement