Falcao, Galatasaray'la Görüşmeyi Dahi Kabul Etmedi - Son Dakika
Spor

Falcao, Galatasaray'la Görüşmeyi Dahi Kabul Etmedi

Galatasaray'ın istediği isimlerden Falcao, Sarı-Kırmızılı kulübün pazarlık talebini dahi kabul etmedi, "Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum." dedi.

17.05.2016 09:32  Güncelleme: 09:35

Galatasaray'da Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu'nu Sportif AŞ'ye girmeleri konusunda ikna eden Dursun Özbek yeni ekiple yeni sezon planlamasını yapmaya başladı.

Toplantılarda Mario Gomez'de yapılan yanlışa dikkat çekildi ve transferde öncelik golcüye verildi. Tıpkı Gomez gibi kariyerinde sakatlıklarla boğuşan ancak kalitesi tartışılmaz olan Falcao'nun transferi için uğraşılmasına karar verildi.

FALCAO MASAYA BİLE OTURMADI

Oyuncusunu iki senedir İngiltere'ye kiralayan Monaco'yu ikna sürecinde kulübün Fransa'daki ilişkilerine güvenen sarı­kırmızılı yetkililer Falcao'dan ise istedikleri cevabı alamadılar. Kolombiyalı forvet G. Saray'la pazarlık masasına bile oturmadı ve bu transfer döneminde Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini ifade etti.

Falcao, Galatasaray\'la Görüşmeyi Dahi Kabul Etmedi

Son Dakika Spor Falcao, Galatasaray'la Görüşmeyi Dahi Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Berlin: Arkadaşlar bir spor akademik deneyimi olan birisi olarak falcao bitmiş bir oyuncu adamın menejeri alman kulüplerinin bile kapısında ama sorun falcao beyfendi 11 garantisi ve koşmak yok disiplin yok menejer oyunu işi Türk takımları birbirine düşürmesidir bunu vanperside fenerbahçe yaşıyor cardozoda Trabzonspor anlayan anladı sanırım 0 0 Yanıtla

Advertisement