Fatih Terim'e Küfredilince Damatları Tribünde Kavga Etti - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'e Küfredilince Damatları Tribünde Kavga Etti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e İspanya maçında edilen küfürlerin ardından damatlarının tribünde kavga ettiği ortaya çıktı.

20.06.2016 09:05  Güncelleme: 09:07

Fransa'daki 'EURO 2016'da Türkiye'nin İspanya'ya 3-0 yenildiği maçta, milli takımın hocası Fatih Terim'in damatları Volkan Bahçekapılı ile Ahmet Baran'ın tribünde kavga ettiği ortaya çıktı.

YUMRUKLAŞMAYA KADAR GİTTİ

Nice kentindeki maçta tribünde bulunan bazı Türk taraftarlar kötü oyun üzerine Fatih Terim'e küfredince damatlar bu kişilerin üzerine yürüdü. Yumruklaşmaya varan kavga yaşandı. Araya girenler kavgayı ayırdı.

Ahmet Baran, Merve Terim ile 5 yıldır, Volkan Bahçekapılı da Buse Terim ile 2 yıldır evli.

(Posta)

Fatih Terim\'e Küfredilince Damatları Tribünde Kavga Etti

Son Dakika Spor Fatih Terim'e Küfredilince Damatları Tribünde Kavga Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Samsun Davud: Kötü söz sahibine aittir...ama terim gibi kibirli ukala kişiyi ve onu oraya getirenleride sevmiyor nefret ediyorum 23 3 Yanıtla
  • M.polat: Eyyy Futbol anlamadı halde futbol ilahı geçinen bilgisizler Fatih TERİM ne yapsın adam istemezmi başarılı olmayı.çalışmalar boyunca kimin ne kapasitede olduğunu performasının ne olacağını ondan daha iyimi görüyorsunuz kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok eleştirmek ayrı küfür etmek ayrı.çekin pis kalemlerinizi ve laklaklarınızı milli takımın üzerinden yaa takım ilk mağlubiyetini alır almaz adamları ipe götürdünüz moralmi bıraktınız ne hocasında ne futbolcusunda. 1 5 Yanıtla

Advertisement