Fatih Terim'in gözdesi Emin Bayram yine yedek kulübesinde! - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in gözdesi Emin Bayram yine yedek kulübesinde!

Fatih Terim\'in gözdesi Emin Bayram yine yedek kulübesinde!

Galatasaray'ın gelecek vaad eden oyuncusu Emin Bayram, Medipol Başakşehir mücadelesinin ardından Club Brugge maçında da yedek kulübesinde yer aldı. 16 yaşındaki oyuncu, yeni Ozan Kabak olarak görülüyor.

26.11.2019 20:20  Güncelleme: 21:01

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Galatasaray evinde Belçika temsilcisi Club Brugge'ü konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda TSİ 20.55'te başlayan müsabakada Slovak hakem Ivan Kruzliak düdük çaldı. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Tomas Somolani ve Branislav Hancko yaptı.

YEDEK KULÜBESİNDE GENÇLER YER ALIYOR

Galatasaray, Muslera - Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Seri, Lemina, Belhanda, Feghouli, Ömer Bayram, Adem 11'i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Okan, Selçuk, Emin, Erencan, Gökay, Işık Kaan, Emre Mor yer aldı.

YENİ OZAN KABAK

16 yaşındaki Emin Bayram, Medipol Başakşehir maçının ardından Club Brugge maçında da yedek bekledi. Geçtiğimiz haftalarda sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesini uzatan 2003 doğumlu Emin, yeni Ozan Kabak olarak lanse ediliyor.

Son Dakika Spor Fatih Terim'in gözdesi Emin Bayram yine yedek kulübesinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GS li taraftar: Alayına isyan.... Klüpte yönetici yok. GS nin kaderi teknik direktöre kalmış. M Cengiz ve ekibi GSyi parçalamak için gelmiş..... 2 1 Yanıtla
  • Tılki : Duruşu benim diyor Helal 2 0 Yanıtla
  • andsmero: ALLAHTAN REALDEN 5 EKSİK GOL YEDİ 0 2 Yanıtla
  • bb: fatih hoca galatasarayı bırakması lazım artık . 0 1 Yanıtla

Advertisement