Fatih Terim, Vedat Muriqi'e A Milli Takım forması giydirmedi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Vedat Muriqi'e A Milli Takım forması giydirmedi

Vedat Muriqi, A Milli Takım formasını giymek için Müfit Erkasap üzerinden Terim'e gönderilen mesajlar uzun süre cevapsız kaldı. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmadı. Bunun üstüne golcü oyuncu Kosova'yı tercih etti.

25.10.2019 10:22  Güncelleme: 11:25

Giresunspor'da oynadığı dönemde Vedat, Türk vatandaşı olmak için başvuruda bulundu. Vatandaşlık şartlarına uyan Vedat'ın bu talebi kabul edildi ve Kosovalı oyuncu Şubat 2015'te TC nüfus cüzdanına kavuştu. Vedat Muriqi'nin bu hakkı elde etmesinin ardından, ikinci talebi ise Türkiye A Milli formasını giymek oldu.

Zira o dönem Kosova Milli Futbol Takımı yeni kurulmuştu ve hiçbir uluslararası başarısı ve tanınırlığı yoktu. Vedat Muriqi de Türk Milli Takımı'nın formasıyla hedeflerine yürümek ve dünyaya kendini tanıtmak arzusundaydı. Kosovalı golcü bu isteğini kulübüyle ve yakın çevresiyle paylaştı. Kendisine bu konuda yardımcı olunmasını istedi.

TERİM'E GÖNDERİLEN MESAJLAR CEVAPSIZ KALDI

Akşam'ın haberine göre; Onun bu isteği çeşitli kanallar tarafından dönemin Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e iletildi. Müfit Erkasap üzerinden Terim'e gönderilen mesajlar uzun süre cevapsız kaldı. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmadı. Burak Yılmaz'ın, Fatih Terim'le yaşadığı sorunlar ve Milli Takım'ın golcü sıkıntısı çekmesi, Kosovalı oyuncunun umutlarını artırıyordu ama beklentileri ne yazık ki boşa çıktı. A Milli Takım'ı daha fazla beklemek istemeyen Vedat Muriqi, Kosova Milli Takımı yetkililerinin önerisini kabul edip, Kosova'nın yolunu tuttu.

Fatih Terim, Vedat Muriqi'e A Milli Takım forması giydirmedi

BU KEZ TERİM'İ TERCİH ETMEDİ

2016'dan beri Kosova Milli Takımı'nın formasını giyen Vedat Muriqi, burada çok başarılı bir performans ortaya koydu. Özel ve resmi bugüne kadar 23 kez Kosova Milli Takımı'nın formasını giyen Vedat, 8 gol atarken, 3 de asist yaptı. İşin daha ilginç tarafı ise Vedat'ı Milli Takım'a çağırmayan Fatih Terim, onu sezon başında Galatasaray'a transfer etmek için yoğun çaba harcadı.

Vedat bu kez tercihini Terim'den yana değil, Fenerbahçe'den yana kullandı. Henüz 25 yaşında olan Vedat Muriqi, Kosova Milli Takımı'yla bizim resmi maçlarda hiç gol atamadığımız İngiltere'ye karşı deplasmanda oynadığı maçta 1 gol atarken, 2 de asist yaptı.

Fatih Terim, Vedat Muriqi\'e A Milli Takım forması giydirmedi

Son Dakika Spor Fatih Terim, Vedat Muriqi'e A Milli Takım forması giydirmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Cemilasyon: Bu adam milli zarar. 36 3 Yanıtla
  • Neo: kendi takımında bile yerli oyuncu oynatmayan adamdan.ne.olur 37 1 Yanıtla
  • normal: öl artık terim tümden zararsın ülkeye 28 3 Yanıtla
  • Asd: Zaten bu egosu başarısından daha büyük olan adam değil mi ülke futbolunun son yıllarda bu hale gelmesinin sebebi kendi güruhunu milli takımda oynatır başarıya çalışmaya önem vermez kendini kral gibi görür iş veren işçi ilişkisi bilmez. Görgüsüz iş ahlakı olmayan bir adam 26 2 Yanıtla
    Ads..: Bilip bilmeden yorum yapmayın fatih terim vedati milli takıma almak için çok uğraştı arşiv haberleri bakarsanız görürsünüz sezon başında da vedat her ortamda tercihini galatasaraydan yana kullandı ama hasan kartal ...... sı gs teklifinden biraz daha aşağıya ali koca yaranmak için fbye sattı biraz haber takip etseniz hemen böyle yalan haberlere sazan gibi atlamazsınız eee eğitim şart 2 52 Ordu 52: Ali koçun kalem arkadaşlarına ricası ile yazılan yazı amaç İMPARATOR Fatih Terim i yıpratmak alikoç bu sene şampiyon luk uğruna herşeyi yapıyor yapacaktır.. Nihat özdemir in tff başkanı olması hiçte tesadüf değil 0 0
  • Hemşinli: İyi yapmış Vedatda Fatihe fiktir çekip. Fatihden kurtulmanın zamanı geldi kebapçı selo işi yarım bıraktın başımıza bela oldu bu fatih. 24 2 Yanıtla
  • lazkopat: iyi yapmış.adamın daha büyük maçlarda siftahı yok ki.çin katar arabistan yada avrupanın mantar takımları tam buna göre.3sezon önce bizim boluspor ağır vasıta ve tek çalımı yok diye almadı. 20 3 Yanıtla
    doğrusu: kedinin ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :) 3 15 Hemşinli: lazların yüz karasısın. 4 12
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement