Fenerbahçe'den Bedava Transfer! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Bedava Transfer!

Fenerbahçe\'den Bedava Transfer!

Devre arasında Bruno Alves'le yollarını ayıracağı iddia edilen Fenerbahçe'nin Güney Amerikalı defans oyuncusuyla anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

27.10.2014 15:21

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart sebebiyle ağır eleştiriler alan Portekizli Bruno Alves'in Ocak ayında takımdan ayrılacağı ve yerine yeni bir stoper transferi yapılacağı iddia edildi.

Stoper Uruguaylı...

Güney Amerika basınına yansıyan haberlere göre Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katacağı stoperin Diego Arismendi olacağı iddia edildi. Şu anda serbest oyuncu durumunda olan Arismendi'nin sarı lacivertli kulüple anlaşması durumunda oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi.

Lugano önermişti...

Menajer Marco Kırdemir önceki günlerde yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano'nun Uruguay Milli Takımı'ndan arkadaşı Arismendi'ye Türkiye'yi önerdiğini söylemişti.

Kırdemir, "Diego Arismendi benim futbolcum. 26 yaşında; şu anda kariyerinin en iyi zamanında. Ocak'ta bonservisi elinde olacak. Ama şu anda bize Avrupa'nın bir çok takımından teklif geliyor. Daha önce Premier Lig'de Stoke Ctiy'de oynamıştı. Fakat oraya adapte olamadı. Lugano, ona Türkiye'de başarılı olabileceğini söyledi. Şu anda Uruguay Milli Takımı'nda da banko oynuyor. Lugano, Türkiye'ye giderse çok mutlu olacağını, insanların futbolu çok sevdiğini, kendini Türkiye'de ülkesinde gibi hissedeceğini söyledi. 'Gideceksen Fenerbahçe gibi büyük bir takıma git' dedi. Lugano, Arismendi'nin Fenerbahçe'ye gitmesini çok istiyor" şeklinde açıklamalar yapmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Bedava Transfer! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement