Fenerbahçe'den Fernandao'ya 2.5 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Fernandao'ya 2.5 Milyon Euro

Fenerbahçe\'den Fernandao\'ya 2.5 Milyon Euro

Fenerbahçe, Bursaspor'dan yılda 400 bin euro alan Brezilyalı golcü Fernandao'ya 2.5 milyon euro teklif edecek.

01.05.2015 09:44  Güncelleme: 12:39

Süper Lig'de şampiyonluğu kovalayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Fernandao için kolları erken sıvadı. Sarı-Lacivertli yönetim Bursaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Brezilyalı futbolcuyu transfer etmek için ince bir strateji izleyecek. Bursaspor'un Brezilya'nın Atletico Paranaense kulübünden 1.5 yıllığına kiraladığı golcü futbolcunun Bursaspor'la olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bursaspor daha önce yapılan anlaşma gereğince bu futbolcu için 5 milyon Euro öderse Fernandao'nun bonservisini alarak renklerine bağlayabilecek.

2,5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Ancak Bursaspor'un bu rakamı ödeyeceğini kesinlikle düşünmeyen yönetim Yeşil-Beyazlı kulüpten yıllık 400 bin Euro gibi düşük bir rakam alan Brezilyalı futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro ödemeyi planlıyor. Fernandao'nun Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini bildiği ve bu yüzden bu transfere çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

BURSASPOR, 5 MİLYON EURO VERİRSE İŞ BİTER

Bursaspor bu oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli verirse, Sarı-Lacivertli yönetim Brezilyalı futbolcudan vazgeçmeyi yine düşünmüyor. Bu takdirde yönetimin Bursaspor'a 7 milyon Euro gibi bir teklif sunabileceği gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Fernandao'yu çok istediği ve bu oyuncu için ne pahasına olursa olsun şartları zorlayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Fernandao'ya 2.5 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • gs: bu adamın edeceği 1 milyon 8 0 Yanıtla
  • para cook şikeciler de iteleyin gitsiN...: 8 milyon euro dan asagiya insallah satmaz bursaspor. Nahmut uslu kıravatinda para cok bu da umarim krasic gibi olur : 1 4 Yanıtla
  • kastamonulu: Bu adam gelsin stohc gelsin emenike gitzin guzel olacak 4 0 Yanıtla
  • Robben: Ya saçmalık aptallık!! Bu adama 1milyon versende gelir savurganlık resmen 3 0 Yanıtla
  • fb: aziz yıldırım neden ersun yanalı gönderdi adam ilk senesinden farkla şampion oldu 3 0 Yanıtla
  • trabzonlu: Yine bir brezilya cemiyeti kuracaklar 2 0 Yanıtla
  • 1: Bana ne lo 1 0 Yanıtla

Advertisement