Fenerbahçe, Maribor maçı için çift antrenman yaptı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Maribor maçı için çift antrenman yaptı

Fenerbahçe, Maribor maçı için çift antrenman yaptı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Maribor'u sahasında ağırlayacak olan Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı. Sabah antrenmanında ısınma, koordinasyon, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Akşam antrenmanında ise koşu, ısınma, koordinasyon hareketleri ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yapıldı. Sarı-lacivertli ekip, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

05.08.2023 22:18

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Slovenya ekibi Maribor'u sahasında ağırlayacak Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde İsmail Kartal yönetimindeki sabah antrenmanın ilk bölümü ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının ardından çabukluk çalışmalarıyla tamamlandı.

Akşam saatlerinde yapılan antrenmanın ikinci bölümü ise; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Maribor maçı için çift antrenman yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement