Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Uyandığında Kızlarını Sordu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Uyandığında Kızlarını Sordu

Fenerbahçe'ye düzenlenen saldırıda yaralanan ve ameliyat edilen şoför Ufuk Kıran, bilinci açıldığında "Kızlarım nerede?" diye sordu.

05.04.2015 14:43  Güncelleme: 11:29

Çaykur Rizespor maçının ardından Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın uyandırıldığı haberini alan ailesi, büyük sevinç yaşadı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Kıran'dan haber bekleyen Rize'deki ailesi ve yakınları, Trabzon'a gelerek hastane bahçesindeki bekleyişlerini gece boyunca sürdürdü. Yaralı şoförün uyutulması nedeniyle endişeli bir süreç geçiren ailenin üzüntüsü, Kıran'ın uyanması ve bilincinin yerinde olduğu haberiyle yerini mutluluğa bıraktı.

"UYANINCA İLK KIZLARINI SORDU"

Ufuk Kıran'ın eşi Nurten Kıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırı haberini yakınları aracılığıyla öğrendiğini belirterek, geçen süre içerisinde çok kötü anlar yaşadıklarını söyledi. Mutlu haberi almasına rağmen bitkin ve üzgün olduğu görülen Kıran, eşinin durumu hakkında, "Çok şükür durumu iyi. Uyanınca ilk olarak kızlarını sordu. Allah'a şükür iyi, daha da iyi olacak" dedi.

"OĞLUMU GÖREBİLSEM"

Anne Emine Kıran ise kötü bir olay yaşadıklarını ifade ederek, "Keşke böyle bir şeyi hiç yaşamasaydık. Allah'a şükür olayın ardından oğlumdan iyi haber aldık. Şu ana kadar oğlumla görüşemedim. Yeterki oğlumu bir görebilsem, başka ne isterim" ifadesini kullandı. Bu arada, Kıran'ın uyandığı bilgisini alan yakınları da aileye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Uyandığında Kızlarını Sordu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Uyandığında Kızlarını Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • BATMANLI: ALLAH ŞİFA VERSİN KENDİSİDE KARADENİZLİYMİŞ ŞEREFSİZLER NE İSTEDİNİZ ADAMDAN 93 9 Yanıtla
  • Barış: amma abartı basın bu ne ya küçük bi yaranma işte 2 25 Yanıtla
  • maho Li: Türkiyenin en büyük ırkçıları lazlar dır 9 16 Yanıtla
  • Zaza: Geçmiş olsun 23 0 Yanıtla
  • Mtn: Gecmis olsun loooo 9 3 Yanıtla
  • köroglu: Allah seni yavrularına bagışlamış gardaşım dayanamam..çok gecmiş olsun futbolu bu duruma getirenler utansın . Kini nefreti nifakı savunanlar utansın.allahhın verdigi canı allah alır çok şükür rabbime sevdigi kulmuşsun....daha benim hayatımda futbol bitti.. 11 0 Yanıtla
  • MARDİN DEN ORHAN: AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM 9 0 Yanıtla
  • A: Yazık ya ğzüldüm Allah yardım etsin 3 0 Yanıtla

Advertisement