Fenerbahçe'yi yıkan kalecinin sırrı ortaya çıktı! Maçtan önce babası vermiş - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'yi yıkan kalecinin sırrı ortaya çıktı! Maçtan önce babası vermiş

Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarda elendiği maçta mücadeleye damga vuran ve 3 penaltı kurtaran Olympiakos'un kalecisi Konstantinos Tzolakis ile ilgili çok konuşulacak bir gerçek ortaya çıktı. Tzolakis, maç sonu yaptığı açıklamada antrenörlerle birlikte analiz yaptıklarını ve penaltılardan önce babasının kendisine muska verdiğini söyledi.

19.04.2024 12:42  Güncelleme: 12:51

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Yunanistan ekibi Olympiakos'a normal süresi 1-0 biten maçta penaltı atışları sonucunda 3-2 yenilerek elendi.

Mücadeleye damga vuran kaleci Tzolakis yaptığı açıklamada, "Antrenörler ile birlikte analiz yapmıştık. Bir noktadan sonra hisler de devreye giriyor. O anda doğru köşeyi seçmeli ve hakkını vermelisiniz." dedi.

"BABAM MUSKA VERDİ"

Öte yandan babasının maçtan önce kendisine muska verdiğini söyleyen başarılı eldiven, "Penaltılardan önce babam bana bir muska verdi. Bu gece beni İstanbul'da yalnız bırakmadı. Ona teşekkür ediyorum. Adım adım ilerliyoruz. Önce lige bakıyoruz ama evet, Konferans Ligi kupasının hayalini kuruyoruz. Neden olmasın?" dedi.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'yi yıkan kalecinin sırrı ortaya çıktı! Maçtan önce babası vermiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gürhan TUNALI: Eee Muska mı ona fayda vermiş. Ne alaka ya :)))) 10 0 Yanıtla
  • Harun Tanışık: 2 sene önce deplasman kuralı kalkmasaydı bu bir şanssızlik fb icin 2-3 ce 1-0 fb yarı finalde idi 3 1 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: YOKSA KURTARAMAZDI... 1 0 Yanıtla

Advertisement