Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Moldova ekibi Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, İstanbul'da son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan çalışmada pas ve dar alanda şut çalışmaları yapıldı. Emre Mor ve Alexander Djiku'nun tedavileri ise devam ediyor. Fenerbahçe, yarın özel uçakla maçın oynanacağı kente hareket edecek ve son antrenmanını stadyumda yapacak.

30.07.2023 23:16

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Moldova ekibi Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, akşam idmanıyla bu maçın İstanbul etabı çalışmalarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre 1 Ağustos Salı günü deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarına teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde devam eden sarı-lacivertliler, pas ve dar alanda şut çalıştı.

Emre Mor ve Alexander Djiku'nun tedavilerine devam edildiği öğrenildi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente gidecek Fenerbahçe, son idmanı karşılaşmanın oynanacağı stadyumda yapacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement