Fırtına, Kupa Mesaisinde - Son Dakika
Spor

Fırtına, Kupa Mesaisinde

Fırtına, Kupa Mesaisinde

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Spor Toto Süper Lig'de son üç maçını kazanan Trabzonspor, Bank Asya 1.Lig'de galibiyetsiz olarak son sırada yer alan İstanbul Güngörenspor'u konuk ediyor.

11.01.2012 12:00

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto Süper Lig'de son üç maçını kazanan Trabzonspor, Bank Asya 1. Lig'de galibiyetsiz olarak son sırada yer alan İstanbul Güngörenspor'u konuk ediyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak müsabakada Kutluhan Bilgiç düdük çalarken, Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ahmet Şimşek yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ferdi Uludağ.

Saat 17: 30'da başlayacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

TrabzonSPOR'DA ROTASYON ZAMANI

Son maçlarda aldığı galibiyetlerin moraliyle İstanbul Güngörenspor'un karşısına çıkacak olan Trabzonspor, kupadaki ilk maçından galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkmayı amaçlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de, Bank Asya 1. Lig'de zor günler yaşayan rakipleri karşısında rotasyon yaparak ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına görev vermesi bekleniyor.

Bordo mavili ekipte Fildişi Sahilleri Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda olan Didier Zokora'nın yanı sıra, sakatlıkları süren Robert Vittek ve Tayfun Cora da Türkiye Kupası'nda forma giyemeyecek.

Olcan Adın ile birlikte ara transfer döneminde Trabzonspor'a katılan Torric Jebrin ise, Güneş'in gören vermesi halinde bu maçta ilk kez Trabzonspor forması giyecek.

GÜNGÖRENSPOR SÜRPRİZ VE MORAL PEŞİNDE

Bank Asya 1. Lig'de son sırada yer alan ve küme düşmeme mücadelesi veren İstanbul Güngörenspor, Trabzonspor deplasmanında bir sürpriz yapmak ve sezonun ikinci yarısı öncesinde moral bulmak istiyor.

Tarihinde hiç Süper Lig'de mücadele etmeyen Güngörenspor, 2008-2009 sezonunun ardından 2. kez mücadele ettiği Bank Asya 1. Lig'de, 16 maçta galibiyet alamazken sadece 5 beraberlik elde etti.

5 puanla ligin dibine demir atan konuk ekip, ilk yarıda 10 gol atarken kalesinde 29 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER

TrabzonSPOR

Onur

Celustka

Giray

Mustafa

Ferhat

Serkan

Aykut

Sercan

Olcan

Alanzinho

Henrique

İstanbul GÜNGÖRENSPOR

Egemen

Mustafa

İbrahim

Turgay

Hakan

Özgür

Mehmet

Tuna

Semih

Sinan

Aidoo

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 17: 30

HAKEM: Kutluhan Bilgiç

YAYIN: ATV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

ONUR 10 AY SONRA

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon ligin 25. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak'ın, Güngörenspor maçı ile beraber tam 10 ay sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sezon çok iyi bir performans sergileyen kaleci Tolga'yı İstanbul Güngörenspor'la oynanacak Türkiye Kupası maçında dinlendirip Onur'a forma verebileceği belirtilirken; Onur, oynama ihtimali üzerine, "Neredeyse 1 yıl oldu. Formayı çok özledim. Umarım forma giyerim ve kendimi ispatlarım" dedi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Fırtına, Kupa Mesaisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement