Galatasaray'a Transferde Kötü Haber - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Transferde Kötü Haber

Galatasaray\'a Transferde Kötü Haber

Galatasaray'ın sezon sonunda kadrosuna katmak istediği isimlerden sarı kırmızılı takıma kötü haberler geldi.

17.02.2014 11:12  Güncelleme: 11:15

Kadrosunu üst düzey yıldızlarla güçlendirmek isteyen Galatasaray, sezon sonu için şimdiden kollarını sıvamıştı. Mancini'nin raporu doğrultusunda özellikle Premier Lig ve Serie A'ya yönelen sarı kırmızılılar önemli isimlerle masaya oturmuştu. Galatasaray yabancı kontenjanının yeniden düzenlenme ihtimaline karşı üst düzey futbolcuları yeniden listesine almıştı.

Vidic kararını verdi

Devre arasında Galatasaray'a geleceği konuşulan Manchester United'ın Sırp defans oyuncusu Vidic, Kırmızı Şeytanlar'dan sezon sonunda ayrılacağını duyurmuştu. Manchester United ile olan sözleşmesi bitecek olan tecrübeli defans oyuncusu sonunda kararını verdi. Galatasaray'ın da teklif yaptığı bilinen Nemanja Vidic, Inter ile anlaşmaya vardı. Kadrosunda büyük bir revizyona gidecek olan Inter, Sırp yıldızla anlaşmaya vardı. İngiltere basınına göre sezon sonundan itibaren geçerli olacak anlaşma sonrası Vidic yılda 3 milyon Euro alacak. Sırp futbolcu alacağı pararnın neredeyse yarısını vergilere ödeyecek. Sırp futbolcu şimdilik yüksek ücretler için önemli liglerde oynamaktan vazgeçmeyeceğini, bir sonraki transferini ekonomik sebeplerden dolayı yapacağını açıkladı.

Sagna rengini belli etti

Sarı kırmızılıların bir diğer transfer hedefi olan Bacary Sagna ise kararını Avrupa'da kalmaktan yana kullanmak üzere. Menajerinin Galatasaray'ın ilgisini doğrulaması üzerine tüm dikkatleri üzerine çeken Sagna, Arsenal ile sözleşme yenilemekten vazgeçmişti. Londra ekibinin ısrarlarına rağmen takımda kalmak istemeyen Sagna, Fransa veya Türkiye'de oynamak istediğini belirtmişti. Galatasaray'ın yıllık 2,5 milyon Euro garanti ücret önerdiği Sagna, Fransa'daki vergi boşluğu sebebiyle Monaco'yu tercih edebilir. Monaco'dan teklif alan Fransız yıldız ülkesine dönebilir. İngiliz basınına göre Sagna'nın bir sonraki adresi ya Monaco ya da Inter olacak. Ancak ekonomik tercihler sebebiyle Monaco'nun Inter ve Galatasaray'dan daha yüksek ihtimaller içerdiği de Ada basınında yer alan bir başka detay.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Transferde Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement