Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Konak Belediyespor, deplasmanda Derince Belediyespor'u 4 1 mağlup etti Konak Belediyespor Teknik Direktörü Tavur: "Akıllar, Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçında, bir türlü kafalarında...

03.11.2013 12:59

Kadınlar 1. Futbol Ligi'nin ilk maçında Konak Belediyespor, deplasmanda Derince Belediyespor'u 4-1 mağlup etti.

Maçın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, ligin ilk maçında alınan puanların her zaman önemli olduğunu belirterek, karşılaşmada istedikleri oyunu tam anlamıyla sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Kötü oynadıkları bir maçı kazandıklarını için mutlu olduğunu ifade eden Tavur, futbolcuların maça tam konsatre olamadığını kaydetti.

"Akıllar, Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçında, bir türlü kafalarından onu atamadık, kazandığımız için mutluyuz" diyen Tavur, "Daha iyi olacağız. Derince Belediyespor da çok koşan ve mücadele eden genç bir takım. Onlara karşı kötü oyunla galip gelmek, bizim adımıza sevindirici" şeklinde konuştu.

Derince cephesi

Derince Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Alemdaroğlu ise karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak bireysel hatalar sonucunda gol yediklerini anlattı.

Maçta 1-1'lik beraberliği yakaladıktan sonra oluşan pozisyonu hakemin penaltı olarak değerlendirmediğini ileri süren Alemdaroğlu, "O, olmuş olsaydı, daha farklı olabilirdi. Oynadığımız ekip, Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden bir takım. Konak Belediyespor, ligde şampiyonluğun favorisi konumunda. İyi transferler yaptılar, geniş bir kadroya sahipler fakat bugünkü mücadeleden mutluyum, gelecek maçlarda daha iyi olacağız" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement