Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, pazar günü sahasında karşılaşacağı Trabzon İdmanocağı maçının hazırlıklarını sürdürüyor Derince Belediyespor Teknik Direktörü Alemdaroğlu: "Ligin ilk 4 sırasında yer almak istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız"

17.01.2014 13:25

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, pazar günü sahasında karşılaşacağı Trabzon İdmanocağı maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hasan Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalarda futbolcuların istekli ve arzulu olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, rakiplerini iyi analiz ettiklerini söyledi.

Maçın sıralamadaki konumları için çok önemli olduğunu ifade eden Alemdaroğlu, Trabzon İdmanocağı karşısında, sıralamadaki rakiplerinin de alacakları skorları takip edeceklerini kaydetti.

Alemdaroğlu, kadroların eksik ve sakat oyuncularının bulunmadığını, karşılaşmaya tam kadro çıkacaklarını dile getirerek, "Ligin ilk 4 sırasında yer almak istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız. Rakibimiz iyi bir ekip oluşturdu. İlk yarıdaki maçta onları sahalarında 1-0 mağlup etmeyi başarmıştık. Maça iyi konsantre olduk. Son hazırlıklarımızı bugün yapacağız ve yarın kampa gireceğiz. İstediğimiz skoru almak için sahada mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement