Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta son sırada bulunan Çamlıdere Şekerspor'un başkanı Orhan Kapelman, Tokatspor'un futbolcuları Ercan Güleri ve İbrahim Taylan Uzunoğlu'nu Gaziosmanpaşa maçı öncesi kadrodışı bırakarak şaibeye neden olduğunu iddia etti.

20.04.2013 13:25

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son sırada bulunan Çamlıdere Şekerspor'un başkanı Orhan Kapelman, Tokatspor'un futbolcuları Ercan Güleri ve İbrahim Taylan Uzunoğlu'nu Gaziosmanpaşa maçı öncesi kadrodışı bırakarak şaibeye neden olduğunu iddia etti.

Kapelman, yaptığı yazılı açıklamada, Tokatspor'un ligde alt sıraları yakından ilgilendiren Gaziosmanpaşa maçı öncesi takım kaptanı Ercan Güleri ve golcü oyuncu İbrahim Taylan Uzunoğlu'nu kadro dışı bıraktığını hatırlattı.

İki futbolcunun Tokat'ta bir otele yerleştirildiğini öne süren Kapelman,

"Kadrodışı bırakılan futbolcuların kulübüyle ilişiği kesilir ve memleketine yollanır. Eğer sen bu oyuncuları, bu maçta kadrodışı bırakıp, diğer maçlarda oynatırsan, başka kulüplerin hakkını yemiş olursun" ifadelerini kullandı.

Kapelman, şunları kaydetti:

"Tokatspor'un Ercan Güleri ve İbrahim Taylan Uzunoğlu'nu kadrodışı bırakması, Gaziosmanpaşa maçının şaibeli olacağı anlamına geliyor. Türk futbolunda temiz futbol ve temiz toplum isteyenler, şaibeli hiçbir davranış içerisine girmemelidir. Biz kimsenin içişlerine karışmak gibi bir terbiyesizlik içerisine girmeyiz. Etik olanı açıklıyoruz. Tokatsporlu tüm taraftar ve sporculara gurubumuzdaki tüm takımlar adına güvendiğimizi beyan ediyor ve PTT 1. Lig yolunda başarılar diliyoruz." - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement