G.Saray'a Kötü Haber - Son Dakika
Spor

G.Saray'a Kötü Haber

G.Saray\'a Kötü Haber

Yaşadığı sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan ünlü futbolcu taraftarı yine üzecek.

04.02.2013 11:46  Güncelleme: 11:48

Sağ arka adalesinde zorlanma tespit edilen İsveçli futbolcu Elmander, geçen sezon yaşadığı sakatlığın etkilerini bir türlü üzerinden atamıyor.

Galatasaray'a Elmander'den bir kez daha kötü haber geldi. Geçen sezon formunun zirvesindeyken sakatlanan İsveçli futbolcu, ameliyat olmamış ve kök hücre tedavileriyle yola devam etmişti.

Acı çektiğini her fırsatta dile getiren tecrübeli golcü, Bursaspor deplasmanında da benzer sıkıntılar yaşadı. Dün gerçekleşen kontroller sonrası Elmander'in sağ diz iç bölgesinde zorlanmaya bağlı olarak ödem tespit edildi. Bu nedenle çalışmalara katılmayan Sarı-Kırmızılı futbolcu, kulüp doktorları tarafından tedavi ediliyor.

Son yaşadığı sakatlığın ardından 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan ancak 2 haftada takıma dönmeyi başaran Elmander'in bu kez takım arkadaşlarından ne kadar süre ayrı kalacağı merak konusu.

YENİ TRANSFERLER ELMANDER'İ VURACAK

Galatasaray'ın devre arasında yaptığı transferler, yabancı kontenjanı ve forvet bolluğu muhtemelen Burak'ı değil, sakatlığı nükseden İsveçli golcüyü vuracak. Bir ara başarılı futbolu ile Burak'ı kulübeye mahkum eden Elmander, yeni yabancıların takıma girmesi ve sakatlığı sebebi ile kendini kulübede dahi değil, tribünde bulacak

KİMLER SAHAYA ÇIKACAK?

6+2 yabancı sınırı nedeniyle 4 maçlık cezasının bitmesinin ardından Melo takıma dönünce takımda önemli değişiklikler yaşanacak. Bu durumda Amrabat ile Riera kulübeye, Elmander ise tribüne gidecek. Elinde 2 gol kralı yerli santrfor ve bir de Drogba'sı olan teknik heyet mecburen İsveçli'yi kontenjana feda edecek.

Sahaya çıkacak ideal 11'de, Muslera, Eboue, Dany, Melo, Sneijder ve Drogba olacak. Kulübede ise 8 milyon Euro'ya alınan ve ilk yarıda Fatih Terim'in en çok şans verdiği futbolcusu olan Amrabat ile birlikte Riera oturacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.Saray'a Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement