Galatasaray'da 4 Futbolcu Gönderilecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 4 Futbolcu Gönderilecek

Galatasaray\'da 4 Futbolcu Gönderilecek

Teknik direktör Mancini'nin gözünden düşen 4 futbolcu; Riera, Eboue, Amrabat ve Yekta devre arasında yolcu.

18.11.2013 08:06  Güncelleme: 08:23

Süper Lig'deki kötü gidiş sonrasında takıma katkı sağlamayan yerli ve yabancı oyuncularla yollarını ayırma kararı alan Galatasaray'da bu sezon 'yokları' oynayan 4 futbolcunun ayrılığı da kesinlik kazandı.

5 FUTBOLCU YOLCU

Büyük umutlarla alınan ancak 6+0+4 sınırlaması nedeniyle bu sezon ligde kadroya giremeyen Riera ve Amrabat'a veda edilmesi kararı çıktı. Ocak ayındaki yaprak dökümünde Riera, Eboue, ve Amrabat'ın yanı sıra Yekta ve Yiğit Gökoğlan'dan kendilerine kulüp bulmaları istenecek.

AMRABAT HAYAL KIRIKLIĞI

Özellikle 2 sezon önce çok büyük umutlarla, Kayserispor'a tam 8.6 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek alınan Amrabat, 6+0+4 sınırlaması sonrasında kadroya giremez oldu. Mancini'nin takımın başına gelmesiyle ligde hiç süre alamayan ve 18'e giremeyen Faslı, bu sezon toplam 134 dakika ligde forma giyerken, Şampiyonlar Ligi'nde ise 93 dakika süre aldı.

YA KATAR YA İSPANYA

6+0+4'ün Galatasaray'daki en büyük mağduru olan ve Türkiye Ligi'nde bu sezon hiçbir maçta 18'e giremeyen Riera da 'gitmem' inadından vazgeçti. Katar ve İspanyol kulüplerinden teklif alan İspanyol, yönetimle görüşerek devre arasında Florya'dan ayrılacak.

EBOUE GÖZDEN ÇIKARILDI

Terim'in vazgeçilmez ismi olan Eboue, Mancini'nin gözünden düşmüş durumda. 2 sezon önce Arsenal'den tranfer edilen futbolcu özellikle Fenerbahçe derbisinde Tugay Kerimoğlu ile yaşadıkları sonrası gözden çıkarıldı.

SON YOLCU YEKTA

Bir diğer yolcu ise Yekta Kurtuluş... Torku Konya ile Çaykur Rizespor'un peşinden koştuğu Yekta'nın takımdan ayrılması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 4 Futbolcu Gönderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement