Galatasaray'dan 15 Milyon Euro'luk Teklif! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan 15 Milyon Euro'luk Teklif!

Galatasaray\'dan 15 Milyon Euro\'luk Teklif!

Lassana Diarra transferi için Fransa'ya giden yönetici Mehmet Özbek ve idari menajer Cenk Ergün dün öğleden sonra İstanbul'a döndü.

19.08.2016 02:59

Lassana Diarra transferi için Fransa'ya giden yönetici Mehmet Özbek ve idari menajer Cenk Ergün dün öğleden sonra İstanbul'a döndü. İkili transfer için bir açıklama yapmazken, sarı-kırmızılıların yıldız oyuncuya son kararını vermesi için salı gününe kadar süre verdiği öğrenildi.

3 YIL İÇİN 15 MİLYON EURO!

Sabah Gazetesinin haberine göre; Marsilya'daki görüşmede önceki takımı Lokomotiv Moskova'ya tek taraflı fesihten dolayı ödemesi gereken 10 milyon Euro'luk cezanın yarısını Diarra'nın ödemesi istenirken, 31 yaşındaki oyuncuya 3 senelik 15 milyon Euro'yu içeren teklif sunuldu. Görüşmede Galatasaray adına masaya Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Sportif AŞ. yöneticisi Mehmet Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün oturdu. Fransız yıldız için pazarlıkları menajeri Farag Hatem ve Türkiye haklarına sahip Mesrun İzzet yaptı. Geçen sezon gittiği Marsilya'da yeniden eski günlerine dönüş yapan Diarra iyi oyunuyla yeniden Fransa Milli Takımı kadrosuna girmişti.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan 15 Milyon Euro'luk Teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement