Galatasaray'ın Yeni Hocası Kim Olacak? - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Yeni Hocası Kim Olacak?

Galatasaray\'ın Yeni Hocası Kim Olacak?

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör krizi devam ediyor.

16.03.2016 15:39

SPORCOPE DETAY - Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör krizi devam ediyor.

Sarı kırmızılı takımda Mustafa Denizli'nin görevinden ayrılmasının ardından herhangi bir hoca ile anlaşılmazken geçici hoca Orhan Atik'in prosedür gereği 3. bir maça çıkması söz konusu değil. Hal böyle olunca Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisine hangi hoca ile çıkacağı tartışmaları devam ederken her geçen gün farklı bir isim bu görev için ön plana atılıyor ancak görüşmeler her seferinde masada tıkanıyor...

Bugüne kadar gündeme gelen isimlerden Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Okan Buruk ve en son 5 sezon önce Galatasaray'da 8 hafta görev yapan Bülent Ünder dahi hocalık teklifini kabul etmedi. Teknik direktör boşluğunu nasıl dolduracağı tartışılan Galatasaray'da kaleci antrenörü olarak göreve devam eden Claudio Taffarel'in bile ikna edilemediği, bunun nedeninin de Brezilyalının biriken alacaklarını alamamışken teknik direktörlük koltuğuna oturmayı kabul etmemesi olarak gösterilmişti.

SORUN PARA MI, YÖNETİM Mİ?

Galatasaray'da teknik direktörlük arayışlarının bir türlü sonuçlanmaması ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Bu konudaki belirsizlik bir çok farklı görüşün ortaya çıkmasına neden oluyor.

En çok dikkat çeken iddialar arasında ise Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Hasan Şaş gibi isimlerin Hamza Hamzaoğlu gibi 3 kupa kaldıran bir hocanın takımdan ayrılış şekli nedeniyle tepkli olması gösteriliyor. Bir başka iddia arasında ise Galatasaray camiasının içinden getirilecek bir isme ödenecek ücretin çok cüzi seviyelerde olacağı yönünde.

Konuşulanlar arasında yer alan bir başka iddia ise sarı kırmızılı camianın teknik direktör kanadındaki isimlerin Galatasaray'ın şuanki yönetiminden memnun olmaması ve bu şekilde bir sorumluluğun altına girmek istememeleri olarak gösteriliyor.

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna getirilecek ismin kesinlikle yerli bir isim olması beklenirken yabancı hoca konusunun ise altyapıya getirilen Riekerink dışındaki bir ismin hem maddi hem de takımı kısa süre içerisinde yukarı taşıyacak bir isim bulunmadığından dolayı gündeme gelmediği biliniyor...

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Yeni Hocası Kim Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement