Galatasaray, Nagatomo İçin Inter'e İlk Resmi Teklifini Yaptı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Nagatomo İçin Inter'e İlk Resmi Teklifini Yaptı

Galatasaray, devre arasında Inter'den kiraladığı Nagatomo'yu kadrosuna katmak için İtalyan ekibine ilk resmi teklifini yaptı.

09.06.2018 15:23

Gelecek sezon Şampiyonlar Liginde mücadele edecek Galatasaray'ın transferdeki önceliği Yuto Nagatomo, Ryan Donk ve Jason Denayer ile yola devam etmek.

Her fırsatta Türkiye'de kalmak istediğini belirten Yuto Nagatomo için Inter'e resmi teklif yapıldı ve artık İtalyan kulübünün vereceği karar bekleniyor.

Fatih Terim'in takıma gelmesiyle birlikte şans bulmaya başlayan ve şansını da iyi değerlendiren Belçikalı stoper Jason Denayer için Manchester City ile yeniden kiralama için görüşülecek.

RYAN DONK İLE SÖZLEŞME UZATILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Orta sahanın iki yönünü oynayabilecek bir oyuncunun transfer edilmek istendiği iddiaları devam ederken, geçen sezonki performansı beğeni toplayan Ryan Donk ile sözleşme uzatılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Üç kulvarda yarışacak sarı kırmızılılar kadroyu geniş tutabilmek adına Belhanda ve Feghouli'nın gitmesine sıcak bakmıyor.

Sarı kırmızılı yönetimin, Spor Toto Süper Lig'deki performansıyla büyük beğeni toplayan Trezeguet için Dünya Kupasından önce Kasımpaşa'nın kapısını çalması bekleniyor.

UEFA'dan "Sattığın oyuncu kadar transfer yap" şeklinde bir karar gelmesi halinde ise transferlerde öncelik kiralama yönüne gitmek olacak.

Galatasaray, Nagatomo İçin Inter\'e İlk Resmi Teklifini Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Nagatomo İçin Inter'e İlk Resmi Teklifini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cimbom: Gomis haberleri doğruysa eğer, bu yaşta aldığı parayı beğenmeyip, 5000000 dolar para isteyecekmiş.Demek ki,taraftarın sevgisini ve klubun ağırlığını fazla idrak edememiş. Hagi harici kısa sürede bir yabancı futbolcuya bu kadar aşk beslendiğini hatırlamıyorum ben.Bunlara rağmen, şampiyonlar liginde oynayan bir kulupten 32 yaşında 5000000 dolar para istiyorsan,sen bu sevgiye layık değilmişsin. Senin karekterindeki oyuncu tipi,bir kaç yıl sonra,yok olup gitmeye mahkumdur.Bu taraftar Hagileri,popesculari,simovicleri halen daha unutmadiysa,aç gözlü olmadıkları için,adam oldukları için unutmadı. Bizde parayla,adamlık yanyana olmaz.var git,sana fazla veren kulüpte oyna 1 0 Yanıtla
  • gerçekçi yaklaşım: ffp nedeniyle küçülmeye gidilecek. ş ligi gruplarından çıkamayız. mucize olursa 3 olup uefa avrupa liginden devam ederiz. nagomotoyu alabilmesi için oyuncu satmak zorunda. belhanda ve feghouli den birisi veya ikisi birden satılacak. sneijder gelecek bonservizsiz. gomis gidici. burak Yılmaz'la bu yıl başarı bekleyecez. 0 0 Yanıtla

Advertisement